Svar på vanliga frågor KB0394121
E-post
När kommer min faktura att betalas? (Företagsanvändare)
Symtom

When will my invoice be paid?


Lösning
Fråga

När kommer min faktura att betalas?

Svar

Betalningar behandlas inte via SAP Ariba, men din kund kan ladda upp betalningsinformation som du kan se på ditt konto.

Betalningsinformation finns i fliken Betalningar. Om din kund lämnar ut betalningsinformation hittar du den genom att gå till Betalningar och välja ett av följande menyalternativ: Tidiga betalningar, Schemalagda betalningar, Remissor/Betalningar. Kvitton hittar du om du går till fliken  Expediering och väljer Godsmottagningar.

Om din kund inte har bifogat information om betalning eller planerad betalning är det enklast att kontakta kunden för att ta reda på när fakturan kommer att betalas. Observera att SAP Ariba Customer Support inte kan tillhandahålla någon information om betalning av din faktura. Det är kundens ansvar att informera dig om när du kommer att få betalt.

Ytterligare information

När du har skickat en faktura får kunden fakturan och börjar behandla den. Om fakturan inte innehåller några fel godkänner din kund fakturan för betalning. Fakturastatus ändras då till Godkänd. Normalt mottas en betalning baserat på angivna nettobetalningsvillkor i beställningen, efter det datum då fakturan godkändes.Gäller för

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Användningsvillkor  |  Copyright  |  Säkerhetsinformation  |  Sekretess