Συνήθεις ερωτήσεις KB0394121
E-mail
Πότε θα εξοφληθεί το τιμολόγιο; (Χρήστες Enterprise)
Σύμπτωμα

When will my invoice be paid?


Επίλυση
Ερώτηση

Πότε θα εξοφληθεί το τιμολόγιο;

Απάντηση

Η επεξεργασία των πληρωμών δεν γίνεται μέσω του SAP Ariba, αλλά ο πελάτης σας μπορεί να φορτώσει τα στοιχεία πληρωμής στον λογαριασμό σας ώστε να τα εμφανίσετε.

Στοιχεία πληρωμής θα βρείτε στην καρτέλα Πληρωμές. Αν ο πελάτης επιλέξει να τα δώσει, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία πληρωμής αν μεταβείτε στο Πληρωμές και έπειτα να επιλέξετε ένα από τα ακόλουθα στοιχεία μενού: Προκαταβολικές Πληρωμές, Προγραμματισμένες πληρωμές, Εμβάσματτα. Τις παραλαβές θα τις βρείτε στην καρτέλα Ικανοποίηση και επιλέγοντας στο Παραλαβές Αγαθών.

Εάν ο πελάτης σας δεν δηλώσει προγραμματισμένη πληρωμή ή στοιχεία εμβάσματος, τότε για να μάθετε πότε σχεδιάζει να εξοφλήσει το τιμολόγιό σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πελάτη σας. Σημειώστε ότι το SAP Ariba Customer Support δεν μπορεί να δώσει κανένα στοιχείο σχετικά με την πληρωμή του τιμολογίου σας. Ο πελάτης οφείλει να σας ενημερώσει για το πότε θα πληρωθείτε.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Μόλις υποβάλλετε το τιμολόγιο, ο πελάτης λαμβάνει το τιμολόγιο και ξεκινάει την επεξεργασία του. Αν το τιμολόγιο δεν έχει λάθη, ο πελάτης σας το εγκρίνει για πληρωμή, και επομένως η κατάστασή του αλλάζει σε Εγκεκριμένο. Συνήθως, η κατάθεση της πληρωμής γίνεται σύμφωνα με τους συμφωνημένους Όρους Καθαρής Πληρωμής που παρείχε ο πελάτης μαζί με την ολοκλήρωση της παραγγελίας την ημερομηνία έγκρισης τιμολογίου.Ισχύουν για

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Όροι χρήσης  |  Πνευματικά δικαιώματα  |  Πληροφορίες για την ασφάλεια  |  Απόρρητο