FAQ KB0394121
E-mail
Wanneer wordt mijn factuur betaald? (Enterprise-gebruikers)
Symptoom

When will my invoice be paid?


Oplossing
Vraag

Wanneer wordt mijn factuur betaald?

Antwoord

Betalingen worden niet verwerkt via SAP Ariba maar uw klant kan betalingsgegevens naar uw account uploaden zodat u deze kunt bekijken.

Betalingsgegevens staan op het tabblad Betalingen. Als uw klant betalingsgegevens verstrekt, kunt u deze bekijken op het tabblad Betalingen. Vervolgens selecteert u een van de volgende menuopties: Vroegtijdige betalingen, Geplande betalingen, Overschrijvingen. Voor ontvangstbevestigingen gaat u naar het tabblad Uitvoering en selecteert u de optie Goederenontvangstdocumenten.

Als de klant geen informatie over geplande betalingen of overschrijvingen heeft verstrekt, kunt u het beste contact met de klant opnemen om vast te stellen wanneer uw goedgekeurde factuur wordt betaald. Let op: klantenondersteuning van SAP Ariba kan niet meer informatie verstrekken over de betaling van uw factuur. Uw klant dient u te informeren over wanneer u wordt betaald.

Aanvullende informatie

Zodra u een factuur hebt verzonden, ontvangt de klant deze en wordt er met de verwerking begonnen. Als de factuur geen fouten bevat, keurt uw klant de factuur goed voor betaling, waarmee de factuurstatus wordt gewijzigd in Goedgekeurd. Doorgaans wordt de betaling ontvangen binnen de termijn voor de order die is vastgelegd in de netto betalingsvoorwaarden, na de datum waarop de factuur is goedgekeurd.Van toepassing op

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Gebruiksvoorwaarden  |  Copyright  |  Veiligheidsverklaring  |  Privacy