Ofte stillede spørgsmål KB0394121
E-mail
Hvornår bliver min faktura betalt? (Virksomhedsbrugere)
Symptom

When will my invoice be paid?


Løsning
Spørgsmål

Hvornår bliver min faktura betalt?

Svar

Betalinger behandles ikke via SAP Ariba, men din kunde kan uploade betalingsdetaljer til din konto, så du kan se dem.

Betalingsoplysninger kan findes på fanen Betalinger. Hvis din kunde vælger at angive disse oplysninger, kan du tilgå betalingsoplysningerne ved at gå til Betalinger og derefter vælge et af følgende menupunkter: Tidlige betalinger, planlagte betalinger, betalinger. Kvitteringer kan findes ved at gå til fanen Opfyldelse og vælge Varekvitteringer.

Hvis din kunde ikke har angivet oplysninger om planlagte betalinger eller indbetaling, er den bedste måde at finde ud af, hvornår din faktura bliver betalt, at kontakte kunden. Bemærk, at SAP Ariba Customer Support ikke kan angive oplysninger om betalingen af din faktura. Det er din kundes ansvar at informere dig om, hvornår du modtager betaling.

Yderligere oplysninger

Når du har sendt en faktura, modtager din kunde fakturaen og begynder at behandle den. Hvis fakturaen ikke har nogen fejl, godkender din kunde fakturaen til betaling, hvilket ændrer fakturastatus  til Godkendt. Betalingen modtages typisk baseret på nettobetalingsbetingelserne, der er angivet i ordren, der indeholder datoen for godkendelse af fakturaen.Gælder for

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Brugervilkår  |  Copyright  |  Sikkerhedsbekendtgørelse  |  Beskyttelse af personlige oplysninger