GYIK KB0394121
E-mail
Mikor lesz kifizetve a számlám? (Vállalati fiókkal rendelkező felhasználók)
Jelenség

When will my invoice be paid?


Megoldás
Kérdés

Mikor lesz kifizetve a számla?

Válasz

A kifizetések feldolgozása nem az SAP Aribán keresztül történik, de az ügyfele feltöltheti a kifizetés részleteit az Ön fiókjába, hogy megnézhesse.

A kifizetési információk a Fizetések lapon találhatók. Ha az ügyfél úgy dönt, hogy közöl ilyen információt, akkor a Fizetések lapon a következő menüelemek közül valamelyikre kattintva érheti el a kifizetési információkat: Korai fizetések, Ütemezett fizetések, Utalások. A nyugták a Teljesítés lapon az Árunyugták elemre kattintva találhatók meg.

Ha ügyfele nem adott meg fizetésütemezési vagy utalási információt, a számla kifizetésének dátumát a legegyszerűbben úgy tudhatja meg, ha ügyfeléhez fordul. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az SAP Ariba ügyfélszolgálata semmiféle felvilágosítást nem tud adni a számlája kifizetésével kapcsolatban. Az ügyfelének kell tájékoztatnia Önt arról, hogy mikor fog megtörténni a pénzügyi teljesítés.

További információk

A számla elküldése után az ügyfél megkapja a számlát, és megkezdi a feldolgozását. Ha a számla hibamentes, ügyfele engedélyezi azt kifizetésre, amellyel a számla Engedélyezve státust kap. A kifizetés rendszerint a számla jóváhagyását követő naptól számítva a rendelésben megadott nettó fizetési feltételeknek megfelelő napon érkezik be.Az alábbi tételekre vonatkozik

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Felhasználási feltételek  |  Copyright  |  Biztonsági közlemény  |  Adatvédelem