Usein kysytyt kysymykset KB0394121
Sähköposti
Milloin laskuni maksetaan? (Enterprise-käyttäjät)
Oire

When will my invoice be paid?


Ratkaisu
Kysymys

Milloin laskuni maksetaan?

Vastaus

Maksuja ei käsitellä SAP Ariban kautta, mutta asiakkaasi voi ladata maksun lisätiedot tilillesi tarkastelua varten.

Maksun tiedot löytyvät Maksut-välilehdestä. Jos asiakkaasi haluaa toimittaa sen, pääset maksujen tietoihin siirtymällä Maksut-välilehteen ja valitsemalla sitten jonkin seuraavista valikkokohdista: Etukäteen maksettavat maksut, Aikataulun mukaan maksettavat maksut, Maksusuoritukset. Maksutositteet löytyvät siirtymällä Toteutus -välilehteen ja valitsemalla Tavaranvastaanotot.

Jos asiakas ei ole ilmoittanut maksuaikataulua tai maksutietoja, paras tapa saada selville laskusi maksuajankohta on ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Huomaa, että SAP Ariba -asiakastuki ei voi antaa mitään tietoja laskusi maksusta. Asiakkaasi vastuulla on ilmoittaa sinulle, milloin saat maksun.

Lisätiedot

Lähetettyäsi laskun asiakkaasi saa sen ja alkaa käsitellä sitä. Jos laskussa ei ole virheitä, asiakkaasi hyväksyy laskun maksua varten, jolloin laskun tilaksi tulee Hyväksytty. Tavallisesti maksu tulisi vastaanottaa laskun hyväksyntäpäivämäärää seuraavassa tilauksessa annettujen asetettujen nettomaksuehtojen perusteella.Koskee seuraavia:

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Käyttöehdot  |  Copyright  |  Turvallisuusseloste  |  Tietosuoja