ЧЗВ KB0394121
Имейл
Кога ще бъде изплатена моята фактура? (Корпоративни потребители)
Симптом

When will my invoice be paid?


Разрешение
Въпрос

Кога ще бъде изплатена моята фактура?

Отговор

Плащанията не се обработват през SAP Ariba, но клиентът ви може да качи платежните данни в акаунта ви, за да ги прегледате.

Информацията за плащане можете да намерите в таб Плащания. Ако вашият клиент предостави информация за плащане, можете да я разгледате от Плащания, като след това изберете една от следните опции от менюто: Ранни плащания, Планирани плащания, Парични преводи. Квитанциите можете да намерите в таб Изпълнение, като изберете Получени стоки.

Ако вашият клиент не е предоставил информация за планирано плащане или за паричен превод, най-добрият начин да разберете кога ще бъде платена вашата фактура е да се свържете с клиента си. Моля, имайте предвид, че отделът по поддръжка на клиенти на SAP Ariba не може да предостави никаква информация относно плащането на вашата фактура. Отговорност на вашия клиент е да ви информира кога ще получите плащането.

Допълнителна информация

След като изпратите фактура, вашият клиент я получава и започва да я обработва. Ако фактурата не съдържа грешки, вашия клиент одобрява плащането по нея, което променя статуса на фактурата на Одобрена. Обикновено плащането трябва да бъде получено съобразно зададените в поръчката условия за плащане нето след датата на одобряване на фактурата.Прилага се за

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Условия за използване  |  Авторско право  |  Политика за сигурност  |  Поверителност