Întrebări frecvente KB0394121
E-mail
Când va fi plătită factura mea? (utilizatori de întreprindere)
Simptom

When will my invoice be paid?


Rezolvare
Întrebare

Când va fi plătită factura mea?

Răspuns

Plățile nu sunt procesate prin SAP Ariba, dar clientul dvs. poate încărca detaliile de plată în contul dvs. pentru a vă oferi posibilitatea de a le vizualiza.

Informațiile despre plată pot fi găsite în fila Plăți. În cazul în care clientul dvs. alege să vă furnizeze aceste informații, puteți accesa informațiile despre plăți accesând Plăți și apoi selectând unul dintre următoarele elemente de meniu: Plăți anticipate, Plăți programate, Expedieri de plăți. Recepțiile pot fi găsite accesând fila Executare și selectând Recepții de bunuri.

În cazul în care clientul dvs. nu a furnizat informații privind plățile programate sau expedierile de plăți, cel mai bun mod de a afla când va fi plătită factura dvs. este de a contacta clientul. Rețineți că echipa de asistență SAP Ariba nu poate oferi informații despre plata facturii dvs. Este responsabilitatea clientului dvs. să vă informeze când veți fi plătit.

Informații suplimentare

După ce transmiteți o factură, clientul dvs. primește factura și începe să o proceseze. Dacă factura nu are nicio eroare, clientul dvs. aprobă factura pentru plată, ceea ce schimbă starea facturii la Aprobată. În mod normal, plata ar trebui să fie primită pe baza condițiilor de plată nete setate, furnizate în comandă, după data la care a fost aprobată factura.Se aplică pentru

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Condiții de utilizare  |  Drepturi de autor  |  Divulgarea și securitatea datelor  |  Confidențialitate