Vanlige spørsmål KB0394121
E-post
Når blir fakturaen min betalt? (Enterprise-brukere)
Symptom

When will my invoice be paid?


Løsning
Spørsmål

Når blir fakturaen min betalt?

Svar

Betalinger behandles ikke via SAP Ariba, men kunden kan laste opp betalingsdetaljer til kontoen din slik at du kan se detaljene.

Du finner betalingsinformasjon i fanen Betalinger. Hvis kunden velger å gjøre det mulig, får du tilgang til betalingsinformasjon ved å gå til Betalinger og deretter velge ett av følgende menyelementer: Tidlige betalinger, Planlagte betalinger, Remitteringer. Du finner mottak ved å gå til fanen Oppfyllelse og velge  Varemottak.

Hvis kunden ikke har gitt deg betalingsforslag eller remitteringsinformasjon, bør du kontakte kunden for å finne ut når fakturaen blir betalt. Vær oppmerksom på at SAP Ariba Customer Support ikke kan gi noen informasjon om betalingen av fakturaen. Det er kundens ansvar å informere deg om når du får betalt.

Ytterligere informasjon

Når du har sendt en faktura, mottar kunden fakturaen og begynner å behandle den. Hvis fakturaen ikke har noen feil, godkjenner kunden fakturaen for betaling, noe som endrer fakturastatusen til Godkjent. Betalingen mottas vanligvis basert på de oppgitte netto betalingsbetingelsene i ordren som følger datoen da fakturaen ble godkjent.Gjelder for

Ariba Network > Transaction Documents > Transaction (Invoicing)

Vilkår for bruk  |  Copyright  |  Sikkerhetsinformasjon  |  Personvern