GYIK KB0394324
E-mail
Miért nem találok adott eseményt?
Kérdés

Miért nem találok adott eseményt?

Válasz

Többféle oka is lehet, ha nem lát egy olyan szállítómeghatározási eseményt, amelyre meghívták a vállalatát. Alább részletezzük a különféle lehetséges helyzeteket:

Kapott meghívást az eseményre?

A beszerzők az egyes résztvevők kijelölésével kérik fel a beszállítókat az eseményeken való részvételre, így nagy valószínűséggel csak egy személy kapott meghívót a cégtől. Az eseményt csak azok érik el, akik kaptak meghívót.

Ha szeretne meghívót igényelni saját magának vagy a cégen belül másoknak, akkor a projekt tulajdonosához kell fordulnia.

A megfelelő fiókba jelentkezett be?

Lehet, hogy több Ariba-fiókja is van. Ha több fiókkal is rendelkezik, ügyeljen arra, hogy abba a fiókba legyen bejelentkezve, amelyre a meghívást küldték.

Az Ariba Sourcing platformon tartózkodik?

Ha az alkalmazás jobb felső sarkában az Ariba Network, az Ariba Discovery, vagy az Ariba Contracts jelenik meg, akkor jelenleg Ariba Commerce Cloud-fiókja egy másik platformján tartózkodik, ahol nem láthatja az eseményt. Kattintson a legördülő menüre az alkalmazás bal felső sarkában, és válassza az Ajánlatok lehetőséget. Ezzel a művelettel átválthat az Ariba Sourcing platformra, és megjelenítheti azokat az eseményeket, amelyekre meghívták.

Hiánytalanul kitöltötte az Ügyfél által kért profilt?

Egyes ügyfeleknél csak bizonyos adatok megadása után láthatja a liciteket.

Ha a fiókjába történő bejelentkezést követően ez az üzenet fogadja, akkor meg kell adnia az ügyfél által kért profilhoz szükséges adatokat:

Az ügyfele azt kérte, hogy töltse ki a következő információt, mielőtt üzletelni kezdenek Önnel.

Kattintson az Ugrás a Vállalati profilra lehetőségre és töltse ki a kötelező mezőket. Miután megadta a kért információt, részt vehet az eseményeken.

Ki van zárva az eseményből?

Ha a beszerző kizárta az Ön felhasználóját az adott eseményről, nem fogja látni az eseményt az irányítópulton. Ellenőrizze, hogy nem kapott-e olyan e-mailt, amelyben arról értesítik, hogy kizárásra került az eseményen való részvételből. Ilyen esetben forduljon az ügyfélhez hozzáférésért.

Üres oldalra jut, amikor az eseményre kattint a fiókjában?

A számítógépén aktív biztonsági funkciók eredményezhetik üres oldal megjelenését, amikor megpróbál belépni egy eseményre. Ezekkel a lépésekkel tudja megoldani a problémát: 

  1. Ellenőrizze az üres vagy fekete oldal URL-címét.
  2. Ha a cím elején HTTP áll, írja át HTTPS-re.
  3. Nyissa meg az új oldalt.
  4. Hagyja jóvá a böngészőben megjelenő esetleges biztonsági figyelmeztetéseket.

A beszerző csak ütemezte az esemény közzétételét, nem pedig azonnal közzétette?

A beszerzőknek lehetőségük van arra, hogy ütemezzék az eseményeik közzétételi idejét, és amíg az ütemezett idő el nem érkezik, addig nem láthatja az eseményhez tartozó tartalmat. Ha úgy gondolja, hogy ez hiba, mivel a beszerző a tartalom áttekintését kérte Öntől, akkor közvetlenül az ügyfélhez kell fordulnia ez ügyben.

 


Az alábbi tételekre vonatkozik

Ariba Network
Ariba Network > Discovery & Sourcing/Contract Punchout Scenario
Strategic Contracts
Strategic Sourcing > Sourcing Events
Strategic Sourcing > Strategic Sourcing - Supplier Status In Event
Supplier Lifecycle & Performance

Felhasználási feltételek  |  Copyright  |  Biztonsági közlemény  |  Adatvédelem