Συνήθεις ερωτήσεις KB0394324
E-mail
Γιατί δεν μπορώ να βρω ένα συμβάν;
Ερώτηση

Γιατί δεν μπορώ να βρω ένα συμβάν;

Απάντηση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν μπορείτε να δείτε ένα συμβάν για το οποίο έλαβε πρόσκληση η εταιρία σας. Παρακάτω θα δείτε διάφορα σενάρια που μπορεί να ισχύουν:

Λάβατε πρόσκληση για ένα συμβάν;

Οι αγοραστές προσκαλούν τους προμηθευτές στα συμβάντα επιλέγοντας κάθε συμμετέχοντα, επομένως υπάρχει η πιθανότητα μόνο ένα άτομο από την εταιρία να έλαβε την πρόσκληση. Μόνο όσοι προσκλήθηκαν στο συμβάν θα έχουν πρόσβαση.

Αν θέλετε να σας προσκαλέσουν ή να προσκληθούν περισσότερα άτομα από τον οργανισμό σας, θα πρέπει να επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη έργου.

Συνδεθήκατε με τον σωστό λογαριασμό;

Μπορεί να έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς Ariba. Αν έχετε πολλούς λογαριασμούς, βεβαιωθείτε ότι συνδεθήκατε στον σωστό λογαριασμό, που έλαβε την πρόσκληση.

Βρίσκεστε στην πλατφόρμα Ariba Sourcing;

Αν δείτε τα Ariba Network, Ariba Discovery ή Ariba Contracts στην πάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής, έχετε μπει σε άλλη πλατφόρμα του λογαριασμού Ariba Commerce Cloud και δεν θα βρείτε το συμβάν εδώ. Πατήστε το πτυσσόμενου μενού της εφαρμογής στην πάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής και επιλέξτε Προτάσεις. Αυτή η ενέργεια θα σας μεταφέρει στην πλατφόρμα Ariba Sourcing και θα εμφανιστούν τυχόν συμβάντα στα οποία προσκληθήκατε.

Ολοκληρώσατε το Απαιτούμενο Προφίλ Πελάτη;

Μερικοί πελάτες σας ζητούν να συμπληρώσετε συγκεκριμένες πληροφορίες πριν δείτε τυχόν προσφορές.

Αν συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και λάβετε το ακόλουθο μήνυμα, πρέπει να συμπληρώσετε το Απαιτούμενο Προφίλ Πελάτη:

Ο πελάτης ζήτησε να συμπληρώσετε τις παρακάτω πληροφορίες πριν συνεργαστείτε.

Κάντε κλικ στο Μεταβείτε στο Εταιρικό Προφίλ και συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία. Μόλις δώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες, μπορείτε να αρχίσετε να συμμετέχετε στα συμβάντα.

Αποκλειστήκατε από το συμβάν;

Δεν θα μπορείτε να δείτε το συμβάν στον πίνακα εργαλείων αν ο αγοραστής απέκλεισε τον χρήστ ησας από το συμβάν. Ελέγξτε το email σας για να δείτε αν ειδοποιηθήκατε ότι αποκλειστήκατε από το συμβάν. Σε αυτήν την περίπτωση, επικοινωνήστε με τον πελάτη για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Μεταφερθήκατε σε κενή σελίδα όταν πατήσατε το συμβάν στον λογαριασμό σας;

Τα χαρακτηριστικά ασφάλειας στον υπολογιστή σας μπορεί να δημιουργήσουν μια κενή σελίδα όταν αποκτάτε πρόσβαση σε ένα συμβάν. Χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα βήματα για την επίλυση του προβλήματος: 

  1. Ελέγξτε το URL στην κενή ή μαύρη σελίδα.
  2. Αν το URL αρχίζει με HTTP, αλλάξτε το σε HTTPS.
  3. Πλοηγηθείτε στην νέα σελίδα.
  4. Αποδεχτείτε τις προειδοποιήσεις ασφάλειας που εμφανίζονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ο αγοραστής μόνο προγραμμάτισε το συμβάν για δημοσίευση παρά για άμεση δημοσίευση;

Οι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τον χρόνο δημοσίευσης για το συμβάν τους και μέχρι να φτάσει ο προγραμματισμένος χρόνος θα μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα του συμβάντος. Αν νομίζετε ότι αυτό μπορεί να είναι λάθος επειδή ο αγοραστής σας ζήτησε να επανεξετάσετε το περιεχόμενο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε κατευθείαν με τον πελάτη.

 


Ισχύουν για

Ariba Network
Ariba Network > Discovery & Sourcing/Contract Punchout Scenario
Strategic Contracts
Strategic Sourcing > Sourcing Events
Strategic Sourcing > Strategic Sourcing - Supplier Status In Event
Supplier Lifecycle & Performance

Όροι χρήσης  |  Πνευματικά δικαιώματα  |  Πληροφορίες για την ασφάλεια  |  Απόρρητο