Întrebări frecvente 175148
E-mail
Cum creez o factură de contract?
Întrebare

Cum creez o factură de contract?

Răspuns
 1. Faceți clic pe Creare > Factură pe bază de contract în colțul din dreapta sus al aplicației.
 2. Selectați clientul pentru care doriți să creați o factură bazată pe contract și faceți clic pe Înainte. Acum efectuați Punch In pe site-ul de facturare al clientului dvs.
 3. Pe pagina Înregistrare factură, faceți clic pe săgeata de jos în câmpul Contract. Dacă contractul pe care îl căutați este afișat, faceți clic pe acesta. Dacă nu vedeți contractul dorit, faceți clic pe Căutare mai multe, care deschide selectorul de contracte pentru a afișa toate contractele disponibile.
 4. În selectorul de contracte, căutați contractul pentru care doriți să creați factura.
 5. Faceți clic peSelectare de lângă contractul pentru care creați factura.
 6. Introduceți informațiile despre factură în formularul Înregistrare factură după cum urmează:
  1. Introduceți toate câmpurile obligatorii și alte câmpuri opționale.
  2. În secțiuneaAntet factură, faceți clic pe Acțiuni antet. Aceasta vă permite să adăugați secțiuni pentru a introduce taxe, costuri de manipulare specială, discounturi, comentarii și atașamente.
  3. În secțiunea Articole-linie, faceți clic pe Acțiuni articol-linie și adăugați articole din catalog sau adăugați articole ad hoc (articole din afara catalogului), după caz.
  4. Faceți clic pe triunghiul de lângăMai mult pentru a extinde secțiunea de detalii privind articolele-linie și introduceți orice câmp obligatoriu.
  5. Faceți clic pe caseta de selectare pentru articolele-linie pentru care trebuie să adăugați detalii suplimentare, precum taxe, discounturi, costuri de manipulare specială, comentarii sau atașamente la nivel de articol.

Când sunteți pregătit să transmiteți factura clientului dvs., faceți clic peTransmitere. Este posibil să primiți erori de validare pe care trebuie să le corectați înainte de a transmite factura. Dacă erorile de validare apar la o linie de detalii, faceți clic pe pictograma calculator și pe triunghiul de lângă Mai mult pentru a extinde articolul-linie și a corecta erorile dvs. sau a introduce informațiile lipsă.

După ce ați transmis factura, este afișată pagina Schițe de facturi. Dacă aveți facturi neterminate pentru acest client, acestea sunt listate aici. Faceți clic pe linkul cu codul facturii pentru a le vizualiza și termina.

Pentru a reveni la sesiunea dvs. Ariba Network, faceți clic peDeconectare sau închideți pur și simplu fereastra browserului dvs.

Informații suplimentare

Dacă ieșiți de pe pagină fără a transmite factura, puteți salva schița facturii, selectând Salvare pe pagina Confirmare ieșire. Puteți găsi întotdeauna schițele de facturi accesând Comenzi > Contracte și selectând Afișare facturi pe bază de contract.

Dacă primiți o eroare ANERR cu mențiunea Contul dvs. de utilizator pe site-ul PunchIn al clientului este cu aprobare în așteptare. Încercați din nou mai târziu,atunci clientul va trebui să aprobe contul dvs. înainte de a putea începe să facturați.


Se aplică pentru

SAP Business Network

Condiții de utilizare  |  Drepturi de autor  |  Divulgarea și securitatea datelor  |  Confidențialitate