Usein kysytyt kysymykset 175148
Sähköposti
Kuinka voin luoda sopimuslaskun?
Kysymys

Kuinka voin luoda sopimuslaskun?

Vastaus
 1. Napsauta Luo > Sopimuslasku sovelluksen oikeasta yläkulmasta.
 2. Valitse asiakas, jolle haluat luoda sopimusperusteisen laskun, ja napsauta Seuraava. Siirryt nyt asiakkaasi laskutussivustolle.
 3. Napsauta Laskun syöttö -sivulla nuolta alaspäin Sopimus-kentässä. Jos näet sopimuksen, jota etsit, napsauta sitä. Jos et näe etsimääsi sopimusta, napsauta Hae lisää, jolloin avautuu sopimuksen valitsin, joka näyttää kaikki käytettävissä olevat sopimukset.
 4. Etsi sopimuksen valitsimesta sopimus, jolle haluat luoda laskun.
 5. Napsauta Valitse sen sopimuksen vieressä, jolle olet luomassa laskua.
 6. Syötä laskun tiedot Laskun syöttö -lomakkeeseen seuraavasti:
  1. Täytä kaikki pakolliset kentät ja haluamasi valinnaiset kentät.
  2. Napsauta Laskun otsikko -osassa Otsikkotoimet. Tässä voit lisätä osioita veron, toimituksen, erityiskäsittelyn, alennuksen, kommenttien ja liitteiden lisäämistä varten.
  3. Napsauta Rivinimikkeet-osiossa Rivinimikkeen toimet ja lisää nimikkeitä katalogista tai ad hoc -nimikkeistä (ei-kataloginimikkeistä) tarpeen mukaan.
  4. Napsauttamalla kolmiota kohdan Enemmän vieressä voit laajentaa rivinimikkeen lisätieto-osiota ja syöttää mitä tahansa tarvittavia kenttiä.
  5. Valitse valintaruudut niiden rivinimikkeiden kohdalla, joille haluat lisätä tietoja, kuten rivitason veroja, alennuksia, erityiskäsittelymaksuja, kommentteja tai liitteitä.

Kun lasku on valmis lähetettäväksi asiakkaalle, napsauta Lähetä. Saatat saada validointivirheitä, jotka on korjattava, ennen kuin voit lähettää laskun. Jos lisätietorivillä on validointivirheitä, napsauta laskentakuvaketta ja kolmiota kohdan Enemmän vieressä laajentaaksesi rivinimikkeen ja korjataksesi virheen tai lisätäksesi puuttuvat tiedot.

Kun olet lähettänyt laskun, näet Laskuluonnos-sivun. Jos sinulla on keskeneräisiä laskuja tälle asiakkaalle, ne on lueteltu tässä. Napsauttamalla laskutunnuksen linkkiä näet laskut ja voit tehdä ne valmiiksi.

Voit palata Ariba Network -istuntoosi napsauttamalla Kirjaudu ulos tai sulkemalla selainikkunan.

Lisätiedot

Jos poistut sivulta lähettämättä laskua, voit tallentaa laskuluonnoksen valitsemalla Tallenna Vahvista lopetus -sivulla. Voit milloin tahansa löytää luonnoslaskusi siirtymällä kohtaan Tilaukset > Sopimukset ja valitsemalla Näytä sopimuslaskut.

Jos saat ANERR-virheen, jossa sanotaan, että käyttäjätilisi asiakkaan PunchIn-sivustolla odottaa hyväksyntää, yritä myöhemmin uudelleen..Asiakkaan on hyväksyttävä tilisi ennen kuin voit alkaa laskuttaa.


Koskee seuraavia:

SAP Business Network

Käyttöehdot  |  Copyright  |  Turvallisuusseloste  |  Tietosuoja