Συνήθεις ερωτήσεις 175148
E-mail
Πώς να δημιουργήσετε ένα τιμολόγιο σύμβασης
Ερώτηση

Πώς να δημιουργήσετε ένα τιμολόγιο σύμβασης

Απάντηση
 1. Πατήστε Δημιουργία >Τιμολόγιο Σύμβασης από την πάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
 2. Επιλέξτε τον πελάτη για τον οποίο θέλετε να δημιουργήσετε ένα τιμολόγιο βάσει σύμβασης και πατήστε Επόμενο. Βρίσκεστε στην περιοχή τιμολόγησης του πελάτη σας.
 3. Στην σελίδα Εισαγωγή Τιμολογίου πατήστε το κάτω βέλος στο πεδίο Σύμβαση . Αν η σύμβαση που αναζητάτε εμφανιστεί, επιλέξτε την. Αν δεν δείτε την σύμβαση που θέλετε, επιλέξτε Αναζήτηση περισσοτέρων, που ανοίγει τον επιλογέα συμβάσεων για να εμφανιστούν όλες οι διαθέσιμες συμβάσεις.
 4. Στον επιλογέα συμβάσεων βρείτε την σύμβαση για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε το τιμολόγιο.
 5. ΠατήστεΕπιλογή δίπλα στην σύμβαση για την οποία δημιουργήσατε το τιμολόγιο.
 6. Εισάγετε τις πληροφορίες τιμολογίου στην φόρμα Εισαγωγή Τιμολογίου ως εξής:
  1. Εισάγετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και τυχόν προαιρετικά πεδία.
  2. Στην ενότηταΚεφαλίδα Τιμολογίου πατήστε Ενέργειες Κεφαλίδας. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε ενότητες για να εισάγετε φόρο, αποστολή, ειδική διαχείριση, έκπτωση, σχόλια και συνημμένα αρχεία.
  3. Στην ενότητα Αναλυτικές Γραμμές πατήστε Ενέργειες Αναλυτικών Γραμμών και προσθέστε αναλυτικές γραμμές από τον κατάλογο ή ειδικές αναλυτικές γραμμές (εκτός καταλόγου) αν απαιτείται.
  4. Πατήστε το τρίγωνο δίπλα στοΠερισσότερα για να επεκτείνετε την ενότητα στοιχείων αναλυτικής γραμμής και εισάγετε τυχόν υποχρεωτικά πεδία.
  5. Πατήστε το πλαίσιο ελέγχου για τις αναλυτικές γραμμές για τις οποίες θέλετε να προσθέσετε λεπτομέρειες, όπως φόρος επιπέδου γραμμής, έκπτωση, χρεώσεις ειδικής διαχείρισης, σχόλια και συνημμένα αρχεία.

Οταν είστε έτοιμοι να υποβάλετε το τιμολόγιο στην πελάτη σας πατήστεΥποβολή. Μπορεί να εμφανιστούν σφάλματα ελέγχου που πρέπει να διορθώσετε πριν υποβάλλετε το τιμολόγιο. Αν τα σφάλματα ελέγχου εμφανιστούν σε μία γραμμή λεπτομερειών, πατήστε το εικονίδιο υπολογιστικής μηχανής και το τρίγωνο δίπλα στο Περισσότερα για να επεκτείνετε την αναλυτική γραμμή και διορθώτε το σφάλμα ή εισάγετε τις πληροφορίες που λείπουν.

Οταν υποβάλλετε το τιμολόγιό σας, θα εμφανιστεί η σελίδα Προσχέδιο Τιμολογίου . Αν έχετε μη ολοκληρωμένα τιμολόγια για αυτόν τον πελάτη αυτά εμφανίζονται εδώ. Πατήστε τον σύνδεσμο ID τιμολογίου για να τα δείτε και να τα ολοκληρώσετε.

Για να επιστρέψετε στην σύνοδο Ariba Network πατήστεΕξοδος ή απλά κλείστε το παράθυρο του browser σας.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Αν βγείτε από την σελίδα χωρίς να υποβάλλετε το τιμολόγιο, μπορείτε να αποθηκεύσετε το πρόχειρο τιμολόγιο επιλέγοντας Αποθήκευση  στην σελίδα Επιβεβαίωση Εξόδου. Μπορείτε να βρείτε πάντα τα πρόχειρα τιμολόγια πηγαίνοντας στο Εντολές> Συμβάσεις και επιλέγοντας Προβολή τιμολογίων σύμβασης.

Αν λάβετε ένα σφάλμα ANERR που δηλώνει Ο λογαριασμός χρήστη σας στην σελίδα PunchIn του πελάτη αναμένει έγκριση. Δοκιμάστε αργότερα, , μετά ο πελάτης θα πρέπει να εγκρίνει τον λογαριασμό σας πριν ξεκινήσετε την τιμολόγηση.


Ισχύουν για

SAP Business Network

Όροι χρήσης  |  Πνευματικά δικαιώματα  |  Πληροφορίες για την ασφάλεια  |  Απόρρητο