Întrebări frecvente KB0397292
E-mail
Cum creez o confirmare de comandă?
Întrebare

Cum creez o confirmare de comandă? Cum confirm o comandă?

Răspuns

Dacă o comandă conține articole-linie sau servicii care sunt indisponibile temporar sau nu mai sunt oferite, puteți confirma părțile din comandă pe care le puteți îndeplini, pune în așteptare alte articole-linie sau respinge articole-linie.

Pentru a transmite o confirmare de comandă:

 1. Faceți clic pe Panou de lucru > Comenzi (sau alt mozaic bazat pe comenzi).
 2. Faceți clic pe numărul comenzii ferme pe care doriți să confirmați.
 3. Faceți clic pe Creare confirmare de comandă > Actualizare articole-linie.
 4. În secțiunea Antet confirmare de comandă, introduceți un număr de confirmare. Puteți, de asemenea, adăuga costul de expediție estimat, taxa estimată și comentarii.
 5. Selectați Introduceți informațiile de expediție și de taxă la nivel de articol-linie dacă doriți să introduceți data de expediere estimată, data de livrare, costul de expediere, costul de livrare sau comentarii pentru fiecare articol-linie pe care îl confirmați.

Următoarea parte a confirmării comenzii este confirmarea sau respingerea acestor articole pentru a vă informa clientul dacă comanda acestuia este posibilă sau dacă va trebui plasată în așteptare.

 1. Efectuați una dintre următoarele acțiuni:
  1. Pentru articole de material, introduceți valori numerice într-unul sau mai multe dintre următoarele câmpuri: Confirmare, Comandă în așteptare sau Respingere
  2. Pentru articole de serviciu, selectați Confirmare sau Respingere.
 2. Faceți clic pe Detalii în cadrul unui articol-linie sau efectuați una dintre următoarele acțiuni:
  1. Modificați date de expediere și de livrare, informații despre costurile de expediere și de taxă, informații extinse despre prețuri și comentarii.
  2. Pentru cantitățile respinse, selectați un Motiv de respingere. Dacă selectați Altul pentru câmpul Motiv de respingere, trebuie să introduceți o valoare în câmpul Comentarii.
 3. Faceți clic pe OK după ce terminați de actualizat detaliile privind articolele-linie.
 4. Faceți clic pe Înainte.
 5. Faceți clic pe Transmitere pentru a trimite confirmarea de comandă la clientul dvs. și pentru a reveni la pagina de detalii despre comanda fermă.
Informații suplimentare

Se aplică pentru

Purchasing > Purchase Orders > Order Confirmation

Condiții de utilizare  |  Drepturi de autor  |  Divulgarea și securitatea datelor  |  Confidențialitate