GYIK KB0403017
E-mail
Mit jelentenek a Tranzakciós tevékenységi jelentés egyes oszlopai?
Kérdés

Mit jelentenek a Tranzakciós tevékenységi jelentés egyes oszlopai?

Válasz

A Tranzakciós tevékenységi jelentés részletes adatokat szolgáltat a tranzakciómennyiségről és az azokhoz kapcsolódó dokumentumokról az összes ügyfélkapcsolat viszonylatában.

Amikor egy negyedéves számlához kapcsolódóan tekinti meg ezt a jelentést, akkor szerepelni fog ezen az előző negyedéves tranzakciómennyiség és az azokhoz kapcsolódó előző negyedévi összes dokumentum az összes ügyfélkapcsolat viszonylatában. Amikor egy éves számlához kapcsolódóan tekinti meg ezt a Tranzakciós tevékenységi jelentést, akkor szerepelni fog ezen az elmúlt 12 hónap tranzakciómennyisége és az azokhoz kapcsolódó, az elmúlt 12 hónap során kiállított összes dokumentum az összes ügyfélkapcsolat viszonylatában.

A Tranzakciós tevékenységi jelentés használatával egyeztetheti a tranzakciós volument a tranzakciós díjakkal.

A jelentés első hét oszlopa (BeszerzőBeszerző ANIDDokumentumtípusDokumentum számaDokumentum dátumaDokumentum összege és a Dokumentum pénzneme) tartalmazza az ügyfelekkel és a küldött és fogadott dokumentumokkal kapcsolatos általános információkat.

A többi oszlop a tranzakcióösszegekkel kapcsolatos részleteket jeleníti meg:

További információkért látogasson el portálunkra (Ariba Network portál beszállítók számára), ahol segítséget kaphat az Aribával és a számlázással kapcsolatban, illetve hasznos leírásokat találhat az Ariba-fiók kezelésével kapcsolatban.


Az alábbi tételekre vonatkozik

Ariba Network > SAP Ariba Supply Chain Collaboration
Ariba Network > Subscription fees

Felhasználási feltételek  |  Copyright  |  Biztonsági közlemény  |  Adatvédelem