Întrebări frecvente KB0403017
E-mail
Ce înseamnă fiecare coloană din Raport activitate tranzacție?
Întrebare

Ce înseamnă fiecare coloană din Raport activitate tranzacție?

Răspuns

Raport activitate tranzacție oferă informații detaliate despre volumul tranzacțiilor și documentele pentru toate relațiile dvs. cu clienții.

Atunci când vizualizați acest raport pentru o factură trimestrială, raportul afișează volumul tranzacțiilor și documentele pentru toate relațiile dvs. cu clienții din trimestrul anterior. Atunci când vizualizați raportul de activitate tranzacțională pentru o factură anuală, raportul afișează volumul tranzacțiilor și documentele pentru toate relațiile dvs. cu clienții din ultimele 12 luni.

Puteți utiliza raportul de activitate tranzacțională pentru a reconcilia volumul tranzacțiilor dvs. pentru taxele aferente tranzacțiilor.

Primele șapte coloane ale raportului (AchizitorANID achizitorTip de documentNumăr documentData documentuluiSumă document și Monedă document) oferă informații generale despre clienții dvs. și despre documentele pe care le-ați trimis și le-ați primit.

Restul coloanelor prezintă detalii despre valorile de tranzacție:

Pentru informații suplimentare, puteți consulta și portalul nostru (portalul Ariba Network pentru furnizori) unde găsiți informații despre Ariba, facturare și articole utile cu explicații despre modul de gestionare a contului dvs. Ariba.


Se aplică pentru

Ariba Network > SAP Ariba Supply Chain Collaboration
Ariba Network > Subscription fees

Condiții de utilizare  |  Drepturi de autor  |  Divulgarea și securitatea datelor  |  Confidențialitate