Συνήθεις ερωτήσεις KB0403017
E-mail
Τι σημαίνει κάθε στήλη στην Αναφορά Δραστηριότητας Κινήσεων;
Ερώτηση

Τι σημαίνει κάθε στήλη στην Αναφορά Δραστηριότητας Κινήσεων;

Απάντηση

Η Αναφορά Δραστηριότητας Κινήσεων παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον όγκο συναλλαγών και έγγραφα για όλες τις σχέσεις των πελατών σας.

Όταν προβάλλετε αυτή την αναφορά για τιμολόγιο τριμήνου, η αναφορά εμφανίζει τον όγκο συναλλαγών και τα έγγραφα για όλες τις πελατειακές σας σχέσεις από το προηγούμενο τρίμηνο. Όταν προβάλλετε την αναφορά δραστηριότητας κινήσεων για ένα ετήσιο τιμολόγιο, η αναφορά εμφανίζει τον όγκο κινήσεων και τα έγγραφα για όλες τις πελατειακές σας σχέσεις τους τελευταίους 12 μήνες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναφορά δραστηριότητας κινήσεων για να συμφωνήσετε τον όγκο κινήσεών σας για τα τιμήματα κινήσεων.

Οι πρώτες επτά στήλες της αναφοράς (ΑγοραστήςΑγοραστής ANIDΤύπος ΠαραστατικούΑριθμός ΠαραστατικούΗμερομηνία ΠαραστατικούΠοσό Παραστατικού, και Νόμισμα Παραστατικού) παρέχουν γενικές πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες σας και τα παραστατικά που αποστείλατε και λάβατε.

Οι υπόλοιπες στήλες εμφανίζουν λεπτομέρειες για τα ποσά κινήσεων:

Για πρόσθετες πληροφορίες μπορείτε να ελέγξετε το Portal (Ariba Network Portal για Προμηθευτές) όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Ariba, την Τιμολόγηση καθώς και χρήσιμα άρθρα που επεξηγούν τον τρόπο διαχείρισης του λογαριασμού σας στο Ariba.


Ισχύουν για

Ariba Network > SAP Ariba Supply Chain Collaboration
Ariba Network > Subscription fees

Όροι χρήσης  |  Πνευματικά δικαιώματα  |  Πληροφορίες για την ασφάλεια  |  Απόρρητο