ЧЗВ KB0403017
Имейл
Какво означават отделните колони в отчета за транзакционни дейности?
Въпрос

Какво означават отделните колони в отчета за транзакционни дейности?

Отговор

Отчетът за транзакционни дейности дава подробна информация за обема на извършените транзакции и обработените документи за всички ваши отношения с клиенти.

Когато преглеждате този отчет за тримесечна фактура, той показва обема на транзакциите и документите за всички ваши отношения с клиенти от предходното тримесечие. В отчета за транзакционните дейности за годишната ви фактура, се вижда обемът на извършените транзакции и обработените документи по всички ваши отношения с клиенти през последните 12 месеца.

Можете да използвате отчета за транзакционни дейности, за да съгласувате обема на вашите транзакции и дължимите за тях такси.

Първите седем колони на отчета (КупувачANID на купувачВид документНомер на документДата на документСума на документ и Валута на документ) предоставят обща информация относно клиентите ви и документите, които сте изпратили и получили.

Останалите колони съдържат подробности за сумите на транзакциите:

В нашия портал (Ariba Network за доставчици) ще намерите допълнителна информация за Ariba, фактурирането и други полезни статии, обясняващи управлението на акаунти в Ariba.


Прилага се за

Ariba Network > SAP Ariba Supply Chain Collaboration
Ariba Network > Subscription fees

Условия за използване  |  Авторско право  |  Политика за сигурност  |  Поверителност