GYIK KB0399093
E-mail
Hogyan tudok azonnali üzenetet küldeni az ügyfelemnek?
Kérdés

Hogyan tudok azonnali üzenetet küldeni az ügyfelemnek?

Válasz

Kétféle azonnali üzenetet tud küldeni ügyfelének: nem tematikus üzenetet, amely nem tartozik egyetlen tranzakciós dokumentumhoz sem, és tematikus üzenetet, amely egy megadott tranzakciós dokumentumhoz (számla vagy megrendelés) tartozik.

Nem tematikus azonnali üzenet küldése az ügyfélnek:

  1. Kattintson a kezdőoldal tetején található Üzenetek lapra.
  2. Kattintson a Keresés sáv feletti ceruza ikonra egy új beszélgetés kezdeményezéséhez.
  3. Válasszon egy ügyfelet a listáról a „+” ikonra kattintva, vagy a keresési funkció használatával keresse meg az ügyfelet.
  4. Adja meg a tárgyat a Tárgy szövegdobozban, majd írja be üzenetét az oldal alján található Írjon üzenetet szövegdobozba. Kattintson a gemkapocs ikonra, ha csatolmányt szeretne hozzáadni (10 MB a maximális fájlméret).
  5. Kattintson a Küldés gombra.

Ha egy bizonyos tranzakciós dokumentummal kapcsolatban szeretne azonnali tematikus üzenetet küldeni az ügyfelének:

  1. Nyissa meg a dokumentumot, majd kattintson az oldal jobb alsó részén látható Üzenetek panelre. Ez a művelet a dokumentumhoz kapcsolja az üzenetet.
  2. Adja meg a tárgyat a Tárgy szövegdobozban, majd írja be üzenetét az oldal alján található Írjon üzenetet szövegdobozba. Kattintson a gemkapocs ikonra, ha csatolmányt szeretne hozzáadni (10 MB a maximális fájlméret).
  3. Kattintson a Küldés gombra.

E-mail-értesítést fog kapni, ha ügyfele válaszol. E-mail-értesítéssel vagy az Üzenetek lap használatával válaszolhat az üzenetekre.

További információk

Akkor tud azonnali üzeneteket küldeni ügyfelének, ha be van náluk kapcsolva az üzenetváltási funkció. Ha nincs bekapcsolva, akkor vegye fel velük a kapcsolatot az elérhetőségeik valamelyikén.

Az üzenetváltások értesítési beállításaival kapcsolatos útmutatásért kattintson ide.

Vegye figyelembe, hogy az üzenetváltási funkció csak a Vállalati felhasználók számára érhető el. Standard fiókkal rendelkező felhasználóknak a funkció eléréséhez szükséges bővíteniük fiókjukat.


Az alábbi tételekre vonatkozik

SAP Business Network beszerzéshez és ellátási lánchoz > Adminisztráció (beszerzői és beszállítói fiók kezelése)

Felhasználási feltételek  |  Copyright  |  Biztonsági közlemény  |  Adatvédelem