Συνήθεις ερωτήσεις KB0399093
E-mail
Πώς θα στείλω ένα άμεσο μήνυμα στον πελάτη μου;
Ερώτηση

Πώς θα στείλω ένα άμεσο μήνυμα στον πελάτη μου;

Απάντηση

Μπορείτε να στείλετε δύο τύπους άμεσων μηνυμάτων στον πελάτη σας: μηνύματα χωρίς περιεχόμενο που είναι ανεξάρτητα από ένα έγγραφο κίνησης και μηνύματα με περιεχόμενο που είναι επισυναπτόμενα σε ένα συγκεκριμένο έγγραφο κίνησης (τιμολόγια ή εντολές αγοράς).

Για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα χωρίς περιεχόμενο στον πελάτη σας:

  1. Πατήστε την καρτέλα Μηνύματα στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας.
  2. Πατήστε το εικονίδιο μολυβιού πάνω από τη γραμμή Αναζήτηση για να ξεκινήσετε μία νέα συνομιλία.
  3. Επιλέξτε έναν πελάτη από τη λίστα πατώντας το εικονίδιο + ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης για να αναζητήσετε έναν συγκεκριμένο πελάτη.
  4. Εισάγετε ένα θέμα στο πλαίσιο κειμένου Θέμα και πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στο πλαίσιο κειμένου Εγγραφή μηνύματος στο κάτω τμήμα. Πατήστε το εικονίδιο συνδετήρα αν θέλετε να προσθέσετε ένα συνημμένο (μέγιστο μέγεθος αρχείου 10 ΜΒ).
  5. Πατήστε Αποστολή.

Για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα κειμένου στον πελάτη σας σχετικό με ένα συγκεκριμένο έγγραφο κίνησης:

  1. Ανοίξτε ένα έγγραφο και πατήστε τον πίνακα Μηνύματα στο κάτω δεξί τμήμα της σελίδας. Αυτό θα συνδέσει το μήνυμα με το έγγραφο.
  2. Εισάγετε ένα θέμα στο πλαίσιο κειμένου Θέμα και πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στο πλαίσιο κειμένου Εγγραφή μηνύματος στο κάτω τμήμα. Πατήστε το εικονίδιο συνδετήρα αν θέλετε να προσθέσετε ένα συνημμένο (μέγιστο μέγεθος αρχείου 10 ΜΒ).
  3. Πατήστε Αποστολή.

Οταν ο πελάτης σας απαντήσει, θα λάβετε μία ειδοποίηση με email. Μπορείτε να απαντήσετε σε ένα μήνυμα με ένα email ειδοποίησης ή στην καρτέλα Μηνύματα.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα στον πελάτη σας, θα πρέπει να έχει ενεργοποιημένο το χαρακτηριστικό μετάδοση μηνύματος. Αν δεν το έχει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω των πληροφοριών επικοινωνίας που έχετε ορίσει.

Για οδηγίες σχετικά με το πώς θα καθορίσετε τις προτιμήσεις σας για την ειδοποίηση μετάδοσης μηνυμάτων διαβάστε εδώ.

Σημειώστε ότι η λειτουργικότητα ανταλλαγής μηνυμάτων είναι διαθέσιμη μόνο για τους χρήστες της Επιχείρησης. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργικότητα, οι χρήστες του Βασικού λογαριασμού θα πρέπει να αναβαθμίσουν τον λογαριασμό τους.


Ισχύουν για

Ariba Network > Administration (Buyer & Supplier Account Administration)

Όροι χρήσης  |  Πνευματικά δικαιώματα  |  Πληροφορίες για την ασφάλεια  |  Απόρρητο