Chyba: Vaša spoločnosť alebo používateľské konto na stránke [kupujúci] neexistuje.
Tento článok databázy poznatkov bol pre vaše pohodlie strojovo preložený. Spoločnosť SAP neposkytuje žiadne záruky týkajúce sa správnosti alebo úplnosti strojového prekladu. Pôvodný obsah nájdete prepnutím výberu jazyka na angličtinu.
Prečo dostanem nižšie uvedenú správu pri prístupe k dashboardu Návrhy a dotazníky Ariba?
Vaša spoločnosť alebo používateľský účet na stránke [kupujúci] neexistuje. [kupujúci] mohol deaktivovať automatickú synchronizáciu ďalších používateľov z vašej organizácie alebo sa mohla vyskytnúť chyba pri synchronizácii vášho účtu Ariba Commerce Cloud s lokalitou [kupujúci].
Existuje niekoľko dôvodov, prečo sa môže zobraziť toto chybové hlásenie:
- Ak ste nedávno zmenili svoje používateľské meno, možno ste prerušili spojenie medzi vaším účtom a stránkou zákazníka.
- Váš používateľský profil dodávateľa na stránke zákazníka, ktorý je spojený s vaším účtom, nebol zákazníkom schválený.
- S klientom sa pripojil iný používateľ v rámci toho istého účtu Ariba, ale váš vlastný používateľský účet ešte nie je pripojený. Keďže ste súčasťou rovnakého celkového účtu, na dashboarde môžete vidieť meno klienta, ale na prístup k dokladom zákazníka musí váš používateľský účet dostať aj vlastný pozývací e-mail od uvedeného zákazníka.
-
Rovnaká e-mailová adresa je už zaregistrovaná pod inou spoločnosťou. Môže to byť organizácia, kde používateľ už nepracuje, alebo organizácia, ktorá odvtedy zmenila svoje meno.
- Používateľské meno vo vašom účte sa líši od mena prepojeného s lokalitou kupujúceho. E.G. Vaše ID používateľa je: customer@ariba.com, ale ten, ktorý je pripojený na stránku zákazníka, je Customer@ariba.COM (má v ňom veľké písmená).
- Ak ste nedávno zmenili svoje meno používateľa, zmeňte meno používateľa späť na to, čo bolo pôvodne, alebo kontaktujte zákaznícku podporu SAP Ariba a znova vytvorte pripojenie.
- V opačnom prípade budete musieť priamo kontaktovať svojho zákazníka a požiadať ho, aby vám poslal nové prepojenie na pozvánku na pripojenie k jeho lokalite alebo aby ste znova aktivovali svoj používateľský profil dodávateľa (ak je deaktivovaný).
- Prepojenie zastaraného účtu by sa malo zrušiť. Kupujúci potom bude musieť poslať novú pozvánku, aby mohol byť používateľ riadne znovu priradený. Po dokončení sa stav používateľa aktualizuje z „Súkromné“ na „Verejné“ v adresári kupujúceho.
- Upravte svoje ID používateľa účtu tak, aby sa zhodovalo s rovnakým ID, ktoré bolo prepojené so zákazníkom.
Strategic Sourcing > Sourcing Events > Sourcing Event Registration/Login