Napaka: Vaše podjetje ali uporabniški račun ne obstaja na spletnem mestu [kupec].
Ta članek v zbirki znanja je bil strojno preveden za vaše udobje. SAP ne jamči za pravilnost ali popolnost strojnega prevoda. Originalno vsebino lahko najdete tako, da z izbirnikom jezikov preklopite na angleščino.
Zakaj pri dostopu do nadzorne plošče Predlogi in vprašalniki Ariba prejmem spodnje sporočilo?
Vaše podjetje ali uporabniški račun na spletnem mestu [kupec] ne obstaja. Uporabnik [kupec] je morda onemogočil samodejno sinhronizacijo dodatnih uporabnikov iz vaše organizacije ali pa je prišlo do napake pri sinhronizaciji vašega računa Ariba Commerce Cloud s spletnim mestom [kupec].
Obstaja nekaj razlogov, zakaj se lahko prikaže to sporočilo o napaki:
- Če ste pred kratkim spremenili svoje uporabniško ime, ste morda prekinili povezavo med vašim računom in strankinim spletnim mestom.
- Stranka ni odobrila vašega uporabniškega profila dobavitelja na strankinem spletnem mestu, ki je povezano z vašim računom.
- Drug uporabnik znotraj istega računa Ariba se je povezal z odjemalcem, vendar vaš uporabniški račun še ni povezan. Ker ste del istega splošnega računa, lahko na nadzorni plošči vidite ime stranke, vendar pa mora vaš uporabniški račun za dostop do dokumentov stranke prejeti tudi lastno e-pošto s povabilom te stranke.
-
Isti e-poštni naslov je že registriran pod drugim podjetjem. To je lahko organizacija, v kateri uporabnik ne dela več, ali organizacija, ki je od takrat spremenila svoje ime.
- Uporabniško ime v vašem računu se razlikuje od tistega, ki je povezano s spletno stranjo kupca. E.G. Vaš račun ID uporabnika je: customer@ariba.com, vendar je tisti, ki je povezan s strankinim spletnim mestom, Customer@ariba.COM (vsebuje velike črke).
- Če ste nedavno spremenili svoje uporabniško ime, spremenite uporabniško ime nazaj na prvotno ali pa se obrnite na SAP Ariba Customer Support, da znova vzpostavite povezavo.
- V nasprotnem primeru se boste morali obrniti neposredno na stranko in jo prositi, da vam pošlje novo povezavo do povabila, da se poveže z njenim spletnim mestom ali da znova aktivira vaš uporabniški profil dobavitelja (če je deaktiviran).
- Povezava zastarelega računa mora biti odstranjena. Kupec bo nato moral poslati novo povabilo, da se lahko uporabnik ustrezno ponovno poveže. Po zaključku se status uporabnika v imeniku kupca posodobi iz "Zasebno" v "Javno".
- Uredite svoj ID uporabnika računa, da se bo ujemal z istim, ki je bil povezan s stranko.
Strategic Sourcing > Sourcing Events > Sourcing Event Registration/Login