Virhe: yritystäsi tai käyttäjätiliäsi ei ole [ostajan] sivustolla.
Tietämyskanta-artikkeli on konekäännetty. SAP Ariba ei vastaa konekäännöksen oikeellisuudesta tai täydellisyydestä. Pääset alkuperäiseen sisältöön vaihtamalla kielivalitsimesta kieleksi englannin.
Miksi saan alla olevan viestin, kun käytän Ariban tarjoukset ja kyselylomakkeet -koontinäyttöä?
Yritystäsi tai käyttäjätiliäsi ei ole [ostajan] sivustolla. [ostaja] on saattanut poistaa organisaatiostasi lisäkäyttäjien automaattisen synkronoinnin käytöstä, tai tapahtui virhe synkronoitaessa Ariba Commerce Cloud -tiliäsi [ostajan] sivuston kanssa.
Voit saada tämän virheilmoituksen muutamasta syystä:
- Jos olet äskettäin muuttanut käyttäjänimeäsi, olet saattanut katkaista tilisi ja asiakkaasi sivuston välisen yhteyden.
- Asiakas ei ole hyväksynyt toimittajakäyttäjäprofiiliasi asiakkaan sivustossa, joka on yhdistetty tiliisi.
- Toinen saman Ariba-tilin käyttäjä on yhdistänyt -asiakkaaseen, mutta omaa käyttäjätiliäsi ei ole vielä yhdistetty. Koska kuulut samaan kokonaistiliin, näet asiakkaan nimen koontinäytössä, mutta päästäksesi asiakkaan asiakirjoihin käyttäjätilisi on myös saatava kyseisen asiakkaan oma kutsusähköposti.
-
Sama sähköpostiosoite on jo rekisteröity toisen yrityksen alle. Tämä voi olla organisaatio, jossa käyttäjä ei enää toimi, tai organisaatio, joka on sittemmin muuttanut nimeään.
- Tililläsi oleva käyttäjänimi eroaa ostajan sivustoon yhdistetystä käyttäjänimestä. E.G. Käyttäjätunnuksesi on: customer@ariba.com, mutta asiakkaan sivustoon yhdistetty tunnus on Customer@ariba.COM (siinä on isoja kirjaimia).
- Jos muutit käyttäjänimesi äskettäin, vaihda käyttäjänimi takaisin alkuperäiseen muotoon tai ota yhteys SAP Ariban asiakaspalveluun yhteyden muodostamiseksi uudelleen.
- Muussa tapauksessa sinun on otettava suoraan yhteyttä asiakkaaseen ja pyydettävä tätä lähettämään sinulle uusi kutsulinkki, jotta voit muodostaa yhteyden asiakkaaseen tai aktivoida toimittajakäyttäjäprofiilisi uudelleen (jos aktivointi on poistettu).
- Vanhentuneen tilin linkitys pitäisi poistaa. Ostajan on sen jälkeen lähetettävä uusi kutsu, jotta käyttäjä voidaan yhdistää uudelleen asianmukaisesti. Valmistumisen jälkeen käyttäjän tila päivitetään ostajan hakemiston tilasta "Yksityinen" tilaan "Julkinen".
- Muokkaa tilisi käyttäjätunnusta niin, että se vastaa samaa käyttäjätunnusta, joka on yhdistetty asiakkaaseen.
Strateginen kilpailutus > Kilpailutustapahtumat > Kilpailutustapahtuma - rekisteröinti/kirjautuminen