Fejl: Din virksomheds- eller brugerkonto findes ikke på [Buyers] websted.
Denne videnbaseartikel blev maskinoversat for at gøre det nemmere for dig. SAP giver ingen garantier for korrektheden eller fuldstændigheden af maskinoversættelsen. Du kan finde det oprindelige indhold ved at skifte til engelsk vha. sprogvælgeren.
Hvorfor modtager jeg meddelelsen nedenfor, når jeg åbner dashboardet Ariba-tilbud og spørgeskemaer?
Din virksomheds- eller brugerkonto findes ikke på [Buyers] websted. [køber] har muligvis deaktiveret den automatiske synkronisering af yderligere brugere fra din organisation, eller der kan være sket en fejl under synkronisering af din Ariba Commerce Cloud-konto med [køber]-webstedet.
Der er et par grunde til, at du kan modtage denne fejlmeddelelse:
- Hvis du for nylig har ændret dit brugernavn, kan du have brudt forbindelsen mellem din konto og din kundes websted.
- Din leverandørbrugerprofil på kundens websted, som er forbundet med din -konto, er ikke godkendt af kunden.
- En anden bruger inden for den samme Ariba-konto er forbundet med klienten, men din egen brugerkonto er endnu ikke forbundet. Da du er en del af den samme overordnede konto, kan du se kundens navn på dashboardet, men for at få adgang til kundens dokumenter skal din brugerkonto også modtage sin egen invitations-e-mail fra den pågældende kunde.
-
Den samme e-mail-adresse er allerede registreret under en anden virksomhed. Dette kan være en organisation, hvor brugeren ikke længere arbejder, eller en organisation, der siden har ændret sit navn.
- Brugernavnet i din konto er forskelligt fra det, der er knyttet til køberens websted. E.G. Bruger-id'et for din konto er: customer@ariba.com, men det, der er forbundet til kundens websted, er Customer@ariba.COM (indeholder store bogstaver).
- Hvis du for nylig har ændret dit brugernavn, skal du ændre brugernavnet tilbage til det, det oprindeligt var, eller du kan kontakte SAP Ariba Kundesupport for at etablere forbindelsen igen.
- Ellers skal du kontakte din kunde direkte og bede kunden om at sende dig et nyt invitationslink til at oprette forbindelse til kundens websted eller genaktivere din leverandørbrugerprofil (hvis deaktiveret).
- Sammenkædningen af den forældede konto skal ophæves. Køberen skal derefter sende en ny invitation, så brugeren kan tilknyttes korrekt igen. Når den er fuldført, opdateres brugerens status fra "Privat" til "Offentlig" i køberens katalog.
- Rediger bruger-id'et for din konto, så det stemmer overens med det, der var knyttet til kunden.
Strategic Sourcing > Indkøbshændelser > Indkøbshændelse - Registrering/logon