Miten ostaja voi avata suljetun työntekijän uudelleen?
Tietämyskanta-artikkeli on konekäännetty. SAP Ariba ei vastaa konekäännöksen oikeellisuudesta tai täydellisyydestä. Pääset alkuperäiseen sisältöön vaihtamalla kielivalitsimesta kieleksi englannin.
Haluan avata uudelleen työntekijän, jonka tila on Suljettu
- Kirjaudu tilillesi
- Valitse Näytä > Työntekijä
- Valitse kyseisen työntekijän tunnus
- Napsauta Avaa uudelleen > Syötä kommentit > Avaa uudelleen
- Jos et näe Avaa uudelleen -vaihtoehtoa, sinun on otettava yhteyttä Program Management Officeen (PMO) ja pyydettävä, että työntekijä avataan uudelleen puolestasi.
KB0345819 - Miksi minun pitäisi ottaa yhteyttä ohjelmatoimistoon (PMO)?
Fieldglass > Työntekijä > Worker - Reopen