E-mail

Skupina ČEZ

Informační portál pro dodavatele 

 

Srdečně Vás vítáme v informačním portálu pro dodavatele Skupiny ČEZ. Tento portál je určen všem stávajícím a potenciálním dodavatelům, kteří obchodují se Skupinou ČEZ. Pro Vaši organizaci to znamená, že způsob, jakým spravujete objednávky se zásadně mění. Víme, že změny nebývají vždy jednoduché a právě proto je pro Vás připraven tento portál, kde zajisté najdete všechny potřebné informace. 

Tip: SAP Business Network pro dodavatele disponuje podporou českého jazyku. Pokud se portál nezobrazuje v českém jazyce, zkontrolujte prosím, že máte nastavený jazyk svého internetového prohlížeče na češtinu. Centrum nápovědy (Help Center) a portál budou následně zobrazeny, ve správném jazyce!

Jaké informace hledáte?

Nový portál SAP Ariba - SAP Business Network! 

Během ledna 2024 dojde k přechodu ze současného portálu SUS na SAP Ariba (SAP Business Network). Více informací naleznete zde.

 

Úvod do SAP Ariba - SAP Business Network

Nejste plně obeznámeni s SAP Business Network? SBN je portál a platforma pro spolupráci s obchodními partnery. Ať už se jedná o výběrové řízení, či realizaci transakcí. Více informací naleznete zde

 

Online školení pro dodavatele

Úvodní Summit pro dodavatele, naleznete zde

Pokud Vás spíše zajímá, jak pracovat s SAP Ariba - SAP Business Network, podívejte se prosím na funkční trénink

 

 

Registrace do portálu

V rámci spolupráce se Skupinou ČEZ je nutné, aby se každý dodavatel registroval v portálu a vyplnil zákaznický formulář, který se zobrazí po rozkliknutí odkazu v emailu.

Návod, jak tuto registraci provést naleznete zde Registrační dotazník na SAP Business Network.

 

Strategický nákup - Ariba Sourcing - Výběrová řízení

Pokud máte potíže s událostí strategického nákupu, či účastí výběrového řízení, navštivte prosím náš Help Center a klikněte na Ariba Sourcing.

Pro detailní návod, jak se zúčastnit výběrových řízení, prosím klikněte zde

 

Vlastníte Standardní účet? 

Pokud již vlastníte Standardní účet v SAP Business Network pro dodavatele, projděte si prosím následující materiály, které Vás obeznámí s užíváním tohoto účtu. 

Nápovědu můžete najít zde.

 

Operativní Nákup - SAP Business Network pro dodavatele - Objednávky

V rámci spolupráce se Skupinou ČEZ je nutné objednávky potvrdit.

Pokud máte problémy s potvrzením objednávky, shlédněte prosím toto video nebo tento manuál.

 

Podpora

Často kladené otázky  - FAQ 

Nenašli jste, co hledáte? 

Pokud Vám nepřišel e-mail v rámci výběrových řízení, resetování hesla, či vytvořením uživatele, pokuste se projít spam a nevyžádanou poštu, poraďte se s IT, pokud doména @ariba.com/@sap.com není blokována a otevřete případ na našem Help Centeru.

V případě, že jste nenašli odpověď na Vaši otázku, zkuste se obrátit na náš Help Center. Pokud ani zde nenajdete, co jste hledali, kontaktujte náš zákaznický servis, skrz "?" ve Vašem účtu. 

Pokud máte otázku v rámci obchodního vztahu se Skupinou ČEZ, neváhejte se obrátit na - email servicedesk@cez.cz a na webové stránky Dodavatelský portál SUS a nový portál SAP ARIBA | Skupina ČEZ - O Společnosti (cez.cz) 

 

 

 

Podmínky používání  |  Copyright  |  Oznámení o zabezpečení  |  Ochrana soukromí