| |||||||||
OPCCC-1076
Če v skupnem naročilu kliknete Končaj sodelovanje, boste poskusili izbrisati vrstice obrazca za objavo prostega delovnega mesta, na katere dobavitelj ni odgovoril. V primeru internih naročil, ki imajo vrstice, ki so že fakturirane ali so delno ali v celoti prejete v prejšnji verziji, uporabniki niso mogli končati sodelovanja v novi verziji, če te vrstice niso imele odgovora dobavitelja. Ta funkcija uvaja možnost, da se sodelovanje na obrazcu za objavo prostega delovnega mesta v takih primerih konča. Vsili končanje sodelovanja ne izbriše vrstic brez odgovora dobavitelja. Označeni bodo kot nesodelujoče linije in sodelovanje bo dokončano.
Za skupna naročila, ki vključujejo postavke, ki so bile predhodno prejete ali fakturirane, vendar od dobavitelja nimajo novega odgovora, je bil s klikom na Končno sodelovanje zabeležen uporabnik iz sistema brez opozorila ali napake.
To je bilo zmedeno in moteče za njihovo uporabniško izkušnjo.
Če zdaj končate zahtevo za vnovično sodelovanje brez odziva dobavitelja za predhodno prejete ali fakturirane postavke, uporabnik ne bo več odjavljen iz aplikacije.
Sistem bo posodobil uporabnika s sporočilom, da zahteve za sodelovanje ni mogoče končati, ker so vrstice, za katere odgovor dobavitelja ni bil prejet, fakturirane/prejete vrstice internega naročila in jih ni mogoče izbrisati.
To uporabniku ne dovoli, da konča sodelovanje. Vendar pa je uporabnik vrnjen v PR v stanju sestave in lahko kreira novo zahtevo za sodelovanje.
Upoštevajte, da se bodo uspešne zahteve za vnovično sodelovanje prikazale za dobavitelja v prejšnjem naročilu v omrežju Ariba Network in ne na seznamu zahtev za sodelovanje.
Kupec
Stranka konfigurirana
Ni identificiranih
Ni identificiranih
Purchasing 2102