| |||||||||
OPCCC-1076
Într-o cerere de achiziție în colaborare, făcând clic pe Terminare colaborare rezultă într-o încercare de a șterge liniile de cerere de achiziție pentru care nu există niciun răspuns de la furnizor. În cazul cererilor de achiziție care au linii care sunt deja facturate sau care sunt recepționate parțial sau integral în versiunea anterioară, utilizatorii nu au putut încheia colaborarea în noua versiune dacă liniile respective nu au avut răspuns de la furnizor. Această caracteristică introduce o opțiune pentru a forța încheierea colaborării pentru o cerere de achiziție în astfel de cazuri. Forțarea terminării colaborării nu șterge liniile fără răspuns de la furnizor. Acestea vor fi marcate ca linii non-colaborative și colaborarea va fi terminată.
Pentru cererile de achiziție în colaborare care implică articole care au fost recepționate sau facturate anterior, dar care nu au un răspuns nou de la furnizor, făcând clic pe Terminare colaborare, utilizatorul era deconectat din sistem fără nicio avertizare sau eroare.
Acest lucru a fost derutant și perturbator pentru experiența lor de utilizator.
Încheierea cererii de recolaborare fără răspuns de la furnizor pentru articolele care au fost recepționate sau facturate anterior nu va mai deconecta utilizatorul din aplicație.
Sistemul va actualiza utilizatorul cu un mesaj care indică faptul că cererea de colaborare nu poate fi încheiată deoarece liniile pentru care nu s-a recepționat răspunsul furnizorului sunt linii facturate/recepționate ale cererii de achiziție și nu pot fi șterse.
Acest lucru nu permite utilizatorului să încheie colaborarea. Cu toate acestea, utilizatorul este returnat la RdN în starea Se compune și poate crea o cerere de colaborare nouă.
Rețineți că cererile de recolaborare care sunt reușite vor apărea pentru furnizor în comanda fermă anterioară din Ariba Network, nu în lista de cereri de colaborare.
Cumpărător
Client configurat
Niciuna identificată
Niciuna identificată
Achiziții 2102