| |||||||||
OPCCC-1076
Når du klikker på Avslutt samarbeid i en samarbeidsrekvisisjon, blir det i et forsøk på å slette rekvisisjonslinjer som det ikke finnes svar på fra leverandøren for. Hvis rekvisisjoner har linjer som allerede er fakturert, eller som allerede er delvis eller fullstendig mottatt i den forrige versjonen, kan ikke brukerne avslutte samarbeidet i den nye versjonen hvis disse linjene ikke hadde noe svar fra leverandøren. Denne funksjonen introduserer et alternativ for å tvinge samarbeidet på en rekvisisjon til å avsluttes i slike tilfeller. Det å fremtvinge samarbeidet til slutten sletter ikke linjene uten svar fra leverandøren. De blir merket som ikke-samarbeidslinjer, og samarbeidet vil bli fullført.
For samarbeidsrekvisisjoner som involverer artikler som tidligere er mottatt eller fakturert, men som ikke har noe nytt svar fra leverandøren, ble brukeren logget av systemet uten advarsel eller feil ved å klikke på Avslutt samarbeid.
Dette var forvirrende og forstyrrende for brukeropplevelsen.
Hvis du nå avslutter forespørselen om nytt samarbeid uten leverandørsvar for artikler som er mottatt eller fakturert tidligere, blir brukeren ikke lenger logget av applikasjonen.
Systemet oppdaterer brukeren med en melding om at samarbeidsforespørselen ikke kan avsluttes fordi linjer som har et svar fra leverandøren som ikke er mottatt, faktureres/mottas linjer i rekvisisjonen og ikke kan slettes.
Dette tillater ikke at brukeren avslutter samarbeidet. Brukeren returneres imidlertid til innkjøpsrekvisisjonen i statusen Under behandling og kan opprette en ny samarbeidsforespørsel.
Vær oppmerksom på at forespørsler om nytt samarbeid som er utført, vil vises for leverandøren på den forrige innkjøpsordren i Ariba Network, ikke i listen Samarbeidsforespørsel.
Innkjøper
Kunde konfigurert
Ingen identifisert
Ingen identifisert
Innkjøp 2102