| |||||||||
OPCCC-1076
Kun napsautat yhteistyössä tehtävässä hankintaehdotuksessa Lopeta yhteistyö, järjestelmä yrittää poistaa hankintaehdotusrivejä, joille ei ole toimittajan vastausta. Jos hankintaehdotuksissa on rivejä, jotka on jo laskutettu tai jotka on vastaanotettu osittain tai kokonaan edellisessä versiossa, käyttäjät eivät voineet lopettaa yhteistyötä uudessa versiossa, jos kyseisillä riveillä ei ollut toimittajan vastausta. Tämä ominaisuus tarjoaa mahdollisuuden pakottaa yhteistyö hankintaehdotuksessa päättymään tällaisissa tapauksissa. Yhteistoiminnan pakottaminen loppuun ei poista rivejä, joilla ei ole vastausta toimittajalta. Ne merkitään ei-yhteistyöriveiksi, ja yhteistyö päätetään.
Yhteisissä hankintaehdotuksissa, joihin liittyy nimikkeitä, jotka on vastaanotettu tai laskutettu aiemmin mutta joilla ei ole uutta vastausta toimittajalta, napsauttamalla Lopeta yhteistyö -painiketta käyttäjä kirjattiin ulos järjestelmästä ilman varoituksia tai virheitä.
Tämä oli sekavaa ja häiritsevää heidän käyttökokemuksensa kannalta.
Kun uudelleenyhteistyöpyyntö lopetetaan ilman toimittajan vastausta nimikkeisiin, jotka on vastaanotettu tai laskutettu aiemmin, käyttäjää ei enää kirjata ulos sovelluksesta.
Järjestelmä päivittää käyttäjän viestillä, joka ilmaisee, että yhteistyöpyyntöä ei voi lopettaa, koska rivit, joihin ei ole saatu vastausta toimittajalta, ovat hankintaehdotuksen laskutettuja/vastaanotettuja rivejä, eikä niitä voi poistaa.
Tämä ei salli käyttäjän lopettaa yhteistoimintaa. Käyttäjä kuitenkin palautetaan hankintaehdotukseen luontitilassa, ja hän voi luoda uuden yhteistyöpyynnön.
Huomaa, että onnistuneet yhteistyöpyynnöt näkyvät toimittajalle edellisessä ostotilauksessa Ariba Networkissa, ei yhteistyöpyyntöluettelossa.
Ostaja
Asiakas konfiguroitu
Mitään ei tunnistettu
Mitään ei tunnistettu
Osto 2102