| |||||||||
OPCCC-1076
I en samarbejdsrekvisition resulterer klik på Afslut samarbejde i et forsøg på at slette rekvisitionslinjer, for hvilke der ikke er noget svar fra leverandøren. I tilfælde af rekvisitioner, der har linjer, der allerede er faktureret, eller som er delvist eller fuldt modtaget i den tidligere version, kunne brugere ikke afslutte samarbejdet i den nye version, hvis disse linjer ikke havde noget svar fra leverandøren. Denne funktion introducerer en mulighed for at tvinge samarbejdet på en rekvisition til at slutte i sådanne tilfælde. Hvis samarbejdet gennemtvinges til at slutte, slettes linjerne uden svar fra leverandøren ikke. De markeres som linjer uden samarbejde, og samarbejdet gennemføres.
For samarbejdsrekvisitioner, der involverer artikler, der tidligere er modtaget eller faktureret, men ikke har noget nyt svar fra leverandøren, blev det at klikke på Afslut samarbejde logget brugeren ud af systemet uden nogen advarsel eller fejl.
Dette var forvirrende og forstyrrende for deres brugeroplevelse.
Når anmodningen om nyt samarbejde afsluttes uden leverandørsvar for artikler, der tidligere er modtaget eller faktureret, logges brugeren ikke længere af applikationen.
Systemet opdaterer brugeren med en meddelelse om, at samarbejdsanmodningen ikke kan afsluttes, da linjer, for hvilke der ikke er modtaget svar fra leverandøren, er fakturerede/modtagne linjer i rekvisitionen og ikke kan slettes.
Dette giver ikke brugeren mulighed for at afslutte samarbejdet. Brugeren returneres dog til indkøbsrekvisitionen i oprettelsestilstand og kan oprette en ny samarbejdsanmodning.
Bemærk, at anmodninger om fornyet samarbejde, der er udført, vises for leverandøren på den tidligere indkøbsordre i Ariba Network, ikke på listen Samarbejdsanmodning.
Indkøber
Kunde konfigureret
Ingen identificeret
Ingen identificeret
Indkøb 2102