| |||||||||
OPCCC-1076
V kolaborativním požadavku se kliknutím na Ukončit spolupráci pokusíte odstranit položky požadavku, na které dodavatel nereaguje. V případě požadavků, které mají řádky, které jsou již fakturovány nebo jsou částečně nebo plně přijaty v předchozí verzi, nemohli uživatelé ukončit spolupráci v nové verzi, pokud tyto řádky nereagovaly od dodavatele. Tato funkce zavádí možnost vynutit ukončení spolupráce na požadavku v takových případech. Vynucení ukončení spolupráce neodstraní řádky bez reakce od dodavatele. Budou označeny jako nekolaborativní linie a spolupráce bude dokončena.
U kolaborativních požadavků týkajících se položek, které byly dříve přijaty nebo fakturovány, ale nemají žádnou novou reakci od dodavatele, kliknutím na Ukončení spolupráce odhlásilo uživatele ze systému bez upozornění nebo chyby.
To bylo matoucí a narušující jejich uživatelské prostředí.
Po dokončení žádosti o opětovnou spolupráci bez reakce dodavatele na položky, které již byly přijaty nebo fakturovány, již nebude uživatel odhlášen z aplikace.
Systém aktualizuje uživatele zprávou, že žádost o spolupráci nelze ukončit, protože řádky požadavku, na které nebyla přijata reakce od dodavatele, jsou fakturovány/přijaty a nelze je odstranit.
To neumožňuje uživateli ukončit spolupráci. Uživatel je však vrácen do požadavku na objednávku ve stavu Ve zpracování a může vytvořit novou žádost o spolupráci.
Upozorňujeme, že úspěšné žádosti o[{nbspChar}]opětovnou spolupráci se zobrazí dodavateli v[{nbspChar}]předchozí objednávce v[{nbspChar}]Ariba Network, ne v[{nbspChar}]seznamu žádostí o[{nbspChar}]spolupráci.
Kupující
Zákazník konfigurován
Nic nebylo identifikováno
Nic nebylo identifikováno
Nákup 2102