---
article_id: KB0400315
article_type: Support Note
component_ids:
  - SBN-AN-SCC
component_descriptions:
  - SAP Business Network for Procurement & Supply Chain > SAP Ariba Supply Chain Collaboration
products:
  - SAP Business Network for Procurement and SAP Business Network for Supply Chain
personas:
  - Admin
  - Buyer
language: no
created: 2019-08-16
updated: 2022-04-02
source: Knowledge Base
url: https://support.ariba.com/item/view/KB0400315_no
connect_url: https://support.ariba.com/item/view/KB0400315_no?min=1
sap_for_me_url: https://me.sap.com/notes/KB0400315/no
---

# Feil: "Kunde har ikke rett til å opprette ny leverandør"

## Løsning

**Problem**

Min innkjøpsordre (IO) mislykkes med feilen nedenfor i Cloud Integration Gateway (CIG):

Ariba Network-svaret er :"Forbudt" og feilkode:"403" og feilkodesvar:"Feil:Kunde har ikke rett til å opprette ny leverandør. Kontakt kundestøtte med feilreferansenummer ANERR-XXXXX for mer informasjon. Foreslått handling: Dokument mislyktes i Ariba Network.Hvis du trenger mer hjelp, kontakter du Ariba Support og oppgir koden som er nevnt i Response.CIG Support Error Code : CIG-PLT-00644.

**Løsning**

Følg trinnene nedenfor for å løse problemet:

1. Klikk på **Administrasjon** i kjøperkontoen.
2. Klikk på **Konfigurasjon**.
3. Klikk på **Oppsett for Cloud Integration Gateway**.
4. Fjern merket i markeringsfeltet **Aktiver Cloud Integration Gateway**.
5. Merk av i markeringsfeltet **Aktiver Cloud Integration Gateway.**
6. Klikk på **Lagre**.

Send innkjøpsordren som mislyktes initialt, på nytt.

**Årsak**

Dette skjer fordi det kreves en datasynkronisering til CIG. Trinnene ovenfor utfører den nødvendige synkroniseringen.

**Tilleggsinformasjon**

Det er ikke tillatt å deaktivere/aktivere CIG hvis CIG er standard sluttpunkt for noen system-ID som er konfigurert i kjøperkontoen. I dette tilfellet må du midlertidig endre standard sluttpunkt til et annet ikke-CIG-sluttpunkt for alle konfigurerte system-ID-er.  
Når løsningstrinnene er fullført, må du tilbakestille sluttpunktkonfigurasjonen til de opprinnelige innstillingene.
