Ako môžem spravovať dokumenty používateľa, keď používateľ opustí moju spoločnosť?
Tento článok databázy poznatkov bol pre vaše pohodlie strojovo preložený. Spoločnosť SAP neposkytuje žiadne záruky týkajúce sa správnosti alebo úplnosti strojového prekladu. Pôvodný obsah nájdete prepnutím výberu jazyka na angličtinu.
Používateľ v mojej spoločnosti odišiel alebo čoskoro odíde. Potrebujem spracovať ich dokumenty v SAP Ariba Procurement.
SAP Ariba Buying and Invoicing
1. Zablokujte používateľa zo systému, aby ste zabránili jeho prihláseniu.
2. Spracujte ich dokumenty v spracovaní.
Možnosť 1:
Delegujte oprávnenie používateľa (to znamená poskytnúť všetky prístupy k dokladom) na niekoho iného:
- Delegujte oprávnenie používateľa na niekoho iného (známeho ako delegovaná osoba).
- Nechajte delegovanú osobu spracovať všetky zostávajúce doklady pre používateľa, ktorý odišiel.
- Ukončite delegovanie.
Možnosť 2:
Znovu priradiť jednotlivé dokumenty od tohto používateľa:
- Prihláste sa do svojho riešenia SAP Ariba Procurement ako člen skupiny nového priradenia pre schválený typ.
Ak chcete napríklad znova priradiť akékoľvek faktúry, prihláste sa ako člen skupiny Znovu priradiť faktúry. - Kliknite na položky Spravovať > Schváliteľné priradenia rolí.
- Nastavte Typ schválenia na požadovaný typ Schváliteľné a Aktuálny používateľ pre používateľa, ktorý odišiel.
- Vyberte príslušné doklady a kliknite na Znovu priradiť.
- Nastavte Nového používateľa podľa potreby pre každú z uvedených kombinácií používateľa/roly.
- Kliknite na Uložiť.
3. Po spracovaní dokumentov v spracovaní pomocou jednej z týchto metód môžete používateľa deaktivovať.
Core Procurement > Core Administration > Approval Flows
Core Procurement > Core Administration > Core Administration User Management
Core Procurement > Core Administration > Delegations
Invoicing
Purchasing > Requisitioning