Hvordan administrerer jeg en brukers dokumenter når en bruker forlater firmaet mitt?
Denne kunnskapsbaseartikkelen er maskinoversatt. SAP Ariba gir ingen garanti for at maskinoversettelsen er fullstendig eller korrekt. Du finner det opprinnelige innholdet ved å bytte til engelsk ved hjelp av språkvelgeren.
En bruker i firmaet mitt har forlatt eller er i ferd med å forlate. Jeg må behandle dokumentene deres i SAP Ariba Procurement.
SAP Ariba Buying and Invoicing
1. Sperr brukeren ut av systemet for å hindre at brukeren logger på.
2. Håndtere dokumenter som er under behandling.
Alternativ 1:
Deleger brukerens fullmakt (dvs. gi alle dokumenter tilgang) til noen andre:
- Deleger brukerens fullmakt til noen andre (kjent som delegaten).
- Få delegaten til å behandle alle gjenværende dokumenter om bord for brukeren som sluttet.
- Avslutt delegeringen.
Alternativ 2:
Tilordne enkeltdokumenter fra denne brukeren på nytt:
- Logg på SAP Ariba Procurement-løsningen som medlem av gruppen for ny tilordning for en godkjenningsdokumenttype.
Hvis du for eksempel vil tilordne fakturaer på nytt, logger du på som medlem av gruppen Tilordne faktura på nytt. - Klikk på Administrer > Rolletilordninger for godkjenningsdokumenter.
- Angi Godkjenningstype til ønsket type godkjenningsdokument, og Gjeldende bruker til brukeren som sluttet.
- Velg de relevante dokumentene og klikk på Tilordne på nytt.
- Definer Ny bruker etter ønske for hver av de oppførte kombinasjonene av bruker/rolle.
- Klikk på Lagre.
3. Når du har behandlet dokumentene som er under behandling ved hjelp av en av disse metodene, kan du deaktivere brukeren.
Fakturering
Innkjøp > Rekvisisjoner
Kjerneanskaffelse > Kjerneadministrasjon > Delegeringer
Kjerneanskaffelse > Kjerneadministrasjon > Godkjenningsflyter
Kjerneanskaffelse > Kjerneadministrasjon > Kjerneadministrasjon - brukerbehandling