GYIK KB0392544
E-mail
Hogyan módosíthatom az e-mail-értesítések beállításait?
Kérdés

Hogyan módosíthatom az e-mail-értesítések beállításait?

Válasz

Csak a fiókadminisztrátornak van jogosultsága a rendelésirányítási beállítások, az értesítési beállítások és az Ariba Account felhasználóihoz és alfelhasználóihoz tartozó szerepkörök módosítására.

A fogadni kívánt értesítések és a társított e-mail-címek módosítása:

  1. Az alkalmazás jobb felső sarkában kattintson a monogramjára, majd a Beállításokra, és válassza az lehetőséget.
  2. A kívánt értesítéstípusoktól függően kattintson egy vagy több fülre (Általános, Network, Discovery, Szállítómeghatározás és szerződések és Üzenetek).
    • A következő e-mail-címekre (egy kötelező) oszlopban módosítva tudja aktualizálni az egyes értesítési típusokhoz tartozó e-mail-címe(ke)t. Értesítési típusonként összesen három e-mail-címet adhat meg vesszővel elválasztva.
    • Azoknál a típusoknál, amelyekről nem kíván értesítést kapni, törölje a jelet az adott értesítések melletti négyzetből.
  3. Ha végzett, kattintson a Mentés gombra.

További információkért látogasson el portálunkra (Ariba Network portál beszállítók számára), ahol segítséget kaphat az Aribával és a számlázással kapcsolatban, illetve hasznos leírásokat találhat az Ariba-fiók kezelésével kapcsolatban.

További információ

Az itt említett lépésekkel csak az értesítő e-mailek beállásai befolyásolhatók. Az elektronikus rendelésirányítási mód konfigurálásával is megadhatja a beállításokat.


Az alábbi tételekre vonatkozik

Ariba Network > Administration (Buyer & Supplier Account Administration)
Ariba Network > Discovery & Sourcing/Contract Punchout Scenario
S2C Administration

Felhasználási feltételek  |  Copyright  |  Biztonsági közlemény  |  Adatvédelem