GYIK KB0392544
E-mail
Hogyan módosíthatom az e-mail-értesítések beállításait?
Jelenség

How do I update my email notification preferences?


Megoldás
Kérdés

Hogyan módosíthatom az e-mail-értesítések beállításait?

Válasz

Csak a fiókadminisztrátornak van jogosultsága a rendelésirányítási beállítások, az értesítési beállítások és az Ariba Account felhasználóihoz és alfelhasználóihoz tartozó szerepkörök módosítására.

A fogadni kívánt értesítések és a társított e-mail-címek módosítása:

  1. Az alkalmazás jobb felső sarkában kattintson a monogramjára, majd a Beállításokra, és válassza az lehetőséget.
  2. A kívánt értesítéstípusoktól függően kattintson egy vagy több fülre (Általános, Network, Discovery, Szállítómeghatározás és szerződések és Üzenetek).
    • A következő e-mail-címekre (egy kötelező) oszlopban módosítva tudja aktualizálni az egyes értesítési típusokhoz tartozó e-mail-címe(ke)t. Értesítési típusonként összesen három e-mail-címet adhat meg vesszővel elválasztva.
    • Azoknál a típusoknál, amelyekről nem kíván értesítést kapni, törölje a jelet az adott értesítések melletti négyzetből.
  3. Ha végzett, kattintson a Mentés gombra.

További információkért látogasson el portálunkra (Ariba Network portál beszállítók számára), ahol segítséget kaphat az Aribával és a számlázással kapcsolatban, illetve hasznos leírásokat találhat az Ariba-fiók kezelésével kapcsolatban.

További információ

Az itt említett lépésekkel csak az értesítő e-mailek beállásai befolyásolhatók. Az elektronikus rendelésirányítási mód konfigurálásával is megadhatja a beállításokat.


Lásd még

The above instructions only control the settings for notification emails. You can also control your settings by configuring your Electronic Order Routing method settings. If you are not the account administrator refer to How do I contact the account administrator for my company?Az alábbi tételekre vonatkozik

S2C adminisztrációja
SAP Business Network beszerzéshez és ellátási lánchoz > Adminisztráció (beszerzői és beszállítói fiók kezelése)
SAP Business Network beszerzéshez és ellátási lánchoz > Discovery és Sourcing/Contract Punchout forgatókönyv

Felhasználási feltételek  |  Copyright  |  Biztonsági közlemény  |  Adatvédelem