Usein kysytyt kysymykset KB0392544
Sähköposti
Miten päivitän sähköposti-ilmoitusasetukseni?
Oire

How do I update my email notification preferences?


Ratkaisu
Kysymys

Miten päivitän sähköposti-ilmoitusasetukseni?

Vastaus

Vain tilin pääkäyttäjällä on oikeus muokata tilauksen reititysasetuksia, ilmoitusasetuksia ja käyttäjärooleja itsensä sekä kaikkien alikäyttäjien osalta Ariba-tilissä.

Voit muuttaa saamiasi ilmoituksia ja muokata niihin liittyviä sähköpostiosoitteita seuraavasti:

  1. Napsauta nimikirjaimiasi sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset.
  2. Napsauta jotakin seuraavista välilehdistä tai kaikkia niitä halutun ilmoitustyypin mukaan: Yleinen, Network, Discovery, Kilpailutus ja sopimukset ja  Viestien lähetys.
    • Voit päivittää kunkin yksittäisen ilmoitustyypin osoitteen/osoitteet tekemällä muutoksen Vastaanottajan sähköpostiosoitteet (yksi pakollinen) ‑sarakkeessa. Anna korkeintaan kolme sähköpostiosoitetta ilmoitustyyppiä kohti ja erota ne pilkuilla.
    • Voit poistaa tietyn ilmoituksen poistamalla sen ilmoituksen vieressä olevan valintaruudun valinnan, jota haluat muuttaa.
  3. Napsauta Tallenna, kun olet valmis.

Lisätietoja löytyy myös portaalistamme l(Ariba Network -portaali toimittajille). Siellä on tietoja Aribasta ja laskutuksesta sekä hyödyllisiä artikkeleita, joissa kerrotaan Ariba-tilin hallinnasta.

Lisätiedot

Yllä olevien ohjeiden mukaisesti voi hallita vain ilmoitussähköpostien asetuksia. Voit hallita asetuksiasi myös konfiguroimalla sähköisen tilauksen reititysmenetelmän asetuksia.


Aiheeseen liittyvää

The above instructions only control the settings for notification emails. You can also control your settings by configuring your Electronic Order Routing method settings. If you are not the account administrator refer to How do I contact the account administrator for my company?Koskee seuraavia:

S2C-hallinta
SAP Business Network - Procurement & Supply Chain > Discovery ja kilpailutuksen/sopimuksen PunchOut-skenaario
SAP Business Network - Procurement & Supply Chain > Hallinta (ostaja- ja toimittajatilin hallinta)

Käyttöehdot  |  Copyright  |  Turvallisuusseloste  |  Tietosuoja