Usein kysytyt kysymykset KB0392544
Sähköposti
Miten päivitän sähköposti-ilmoitusasetukseni?
Kysymys

Miten päivitän sähköposti-ilmoitusasetukseni?

Vastaus

Vain tilin pääkäyttäjällä on oikeus muokata tilauksen reititysasetuksia, ilmoitusasetuksia ja käyttäjärooleja itsensä sekä kaikkien alikäyttäjien osalta Ariba-tilissä.

Voit muuttaa saamiasi ilmoituksia ja muokata niihin liittyviä sähköpostiosoitteita seuraavasti:

  1. Napsauta nimikirjaimiasi sovelluksen oikeassa yläkulmassa ja valitse Asetukset ja sitten Ilmoitukset.
  2. Napsauta jotakin seuraavista välilehdistä tai kaikkia niitä halutun ilmoitustyypin mukaan: Yleinen, Network, Discovery, Kilpailutus ja sopimukset ja  Viestien lähetys.
    • Voit päivittää kunkin yksittäisen ilmoitustyypin osoitteen/osoitteet tekemällä muutoksen Vastaanottajan sähköpostiosoitteet (yksi pakollinen) ‑sarakkeessa. Anna korkeintaan kolme sähköpostiosoitetta ilmoitustyyppiä kohti ja erota ne pilkuilla.
    • Voit poistaa tietyn ilmoituksen poistamalla sen ilmoituksen vieressä olevan valintaruudun valinnan, jota haluat muuttaa.
  3. Napsauta Tallenna, kun olet valmis.

Lisätietoja löytyy myös portaalistamme l(Ariba Network -portaali toimittajille). Siellä on tietoja Aribasta ja laskutuksesta sekä hyödyllisiä artikkeleita, joissa kerrotaan Ariba-tilin hallinnasta.

Lisätiedot

Yllä olevien ohjeiden mukaisesti voi hallita vain ilmoitussähköpostien asetuksia. Voit hallita asetuksiasi myös konfiguroimalla sähköisen tilauksen reititysmenetelmän asetuksia.


Koskee seuraavia:

Ariba Network > Administration (Buyer & Supplier Account Administration)
Ariba Network > Discovery & Sourcing/Contract Punchout Scenario
S2C Administration

Käyttöehdot  |  Copyright  |  Turvallisuusseloste  |  Tietosuoja