Ofte stillede spørgsmål KB0392544
E-mail
Hvordan opdaterer jeg mine e-mail-meddelelsespræferencer?
Spørgsmål

Hvordan opdaterer jeg mine e-mail-meddelelsespræferencer?

Svar

Kun en kontoadministrator har autorisation til at redigere indstillinger for ordrerouting, meddelelsesindstillinger og brugerroller for både dem selv og for alle underordnede brugere med en Ariba-konto.

Sådan ændrer du de meddelelser, du modtager, og redigerer de tilknyttede e-mail-adresser:

  1. Øverst til højre i applikationen skal du klikke på dine initialer > Indstillinger og vælge Meddelelser.
  2. Klik på en eller alle fanerne afhængigt af de ønskede meddelelsestyper (fanerne Generelt, Ariba Network, Ariba Discovery, Sourcing og Contracts og Meddelelser )
    • Du kan opdatere en eller flere e-mailadresser for hver enkelt meddelelsestype ved at ændre adressen i kolonnen Til e-mailadresser (en er påkrævet) . Indtast op til tre e-mailadresser pr. meddelelsestype. De skal være adskilt af kommaer.
    • Du kan fjerne en bestemt meddelelse ved at fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet ud for den specifikke meddelelse, der skal ændres.
  3. Klik på Gem, når du er færdig.

Du kan få mere at vide på vores portal (Ariba Network Portal for Suppliers), hvor du kan finde oplysninger om Ariba og fakturering samt nyttige artikler om administration af din Ariba-konto.

Yderligere oplysninger

De førnævnte instruktioner styrer kun indstillingerne for meddelelses-e-mails. Du kan også styre dine indstillingerne ved at konfigurere dine metodeindstillinger for Elektronisk ordrerouting.


Gælder for

Ariba Network > Administration (Buyer & Supplier Account Administration)
Ariba Network > Discovery & Sourcing/Contract Punchout Scenario
S2C Administration

Brugervilkår  |  Copyright  |  Sikkerhedsbekendtgørelse  |  Beskyttelse af personlige oplysninger