---
article_id: KB0392471
article_type: FAQ
component_ids:
  - BNS-ARI-CM
  - BNS-ARI-INV
  - BNS-ARI-PUR
  - BNS-ARI-SC
  - BNS-ARI-SIPM
  - BNS-ARI-SS
  - BNS-ARI-SV
component_descriptions:
  - Виставлення рахунків
  - Візуалізація витрат
  - Інформація про постачальників та управління ефективністю діяльності
  - Керування каталогом
  - Купівля
  - Стратегічні закупівлі
  - Стратегічні контракти
products:
  - SAP Ariba Procurement, cloud edition
  - SAP Ariba Sourcing, cloud edition
personas:
  - Supplier
language: uk
created: 2008-12-30
updated: 2022-04-02
source: Knowledge Base
url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_uk
connect_url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_uk?min=1
sap_for_me_url: https://me.sap.com/notes/KB0392471/uk
---

# Як довго мій сеанс залишатиметься активним до його завершення з помилкою перевищення часу очікування?

## Прийняття рішення

**Запитання**

Як довго мій сеанс залишатиметься активним до його завершення з помилкою перевищення часу очікування?

**Відповідь**

Щоб дотримуватися галузевих стандартів щодо перевищення часу очікування сеансів і вирішення проблем безпеки, рішення Ariba закінчуються через 30 хвилин.

Якщо ви закриєте вікно браузера, сеанс на сервері закінчиться через 30 хвилин. Якщо залишити вікно браузера відкритим і неактивним на 30 хвилин, з'явиться повідомлення, що вказує на час очікування сеансу. Якщо виконуються якісь тривалі операції і ви бачите панель ходу виконання (включаючи завантаження та вивантаження даних), сеанс не закінчиться. Те саме стосується аукціонів у відкритому статусі. Враховуючи, що аукціони мають швидкість автоматичного оновлення, кожні кілька секунд екран браузера автоматично підключається до сервера Ariba. Тому, якщо ви перебуваєте на екрані браузера, переглядаючи відкритий аукціон, ви не відчуєте попередження про бездіяльність.

**Додаткова інформація**

Після 30 хвилин бездіяльності з’являється спливаюче вікно, яке вказує на те, що сеанс закінчується помилкою перевищення часу очікування: «Ви збираєтеся вийти із системи через неактивність. Щоб продовжити користуватися застосунком, натисніть кнопку **"Скасувати вихід**". У той час користувач може обрати скасування цієї операції виходу з системи або дозволити системі автоматично вийти з системи через одну хвилину, в цей момент повідомлення "Ваше з’єднання закінчилося через тривалий період неактивності. Ви повинні увійти ще раз" буде відображено користувачу.  
  
Ця настройка налаштована як загальносистемний параметр і не може бути налаштована на окремих сайтах клієнтів.
