---
article_id: KB0392471
article_type: FAQ
component_ids:
  - BNS-ARI-CM
  - BNS-ARI-INV
  - BNS-ARI-PUR
  - BNS-ARI-SC
  - BNS-ARI-SIPM
  - BNS-ARI-SS
  - BNS-ARI-SV
component_descriptions:
  - Catalog Management
  - Invoicing
  - Purchasing
  - Spend Visibility
  - Strategic Contracts
  - Strategic Sourcing
  - Supplier Information & Performance Management
products:
  - SAP Ariba Procurement, cloud edition
  - SAP Ariba Sourcing, cloud edition
personas:
  - Supplier
language: sk
created: 2008-12-30
updated: 2022-04-02
source: Knowledge Base
url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_sk
connect_url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_sk?min=1
sap_for_me_url: https://me.sap.com/notes/KB0392471/sk
---

# Ako dlho zostane moja relácia aktívna, kým zlyhá s chybou prekročenia časového limitu?

## Resolution

**Otázka**

Ako dlho zostane moja relácia aktívna, kým sa skončí s chybou prekročenia časového limitu?

**Odpoveď**

Na dosiahnutie súladu s odvetvovými štandardmi pre uplynutia časového limitu relácií a na riešenie obáv o zabezpečenie uplynie časový limit riešení Ariba po 30 minútach.

Ak zatvoríte okno prehľadávača, uplynie časový limit relácie na serveri po 30 minútach. Ak necháte okno prehliadača otvorené a neaktívne 30 minút, zobrazí sa správa o tom, že dôjde k prekročeniu časového limitu relácie. Ak prebiehajú nejaké dlhotrvajúce operácie a zobrazí sa indikátor priebehu (vrátane prevzatí a odovzdaní údajov), relácia neprekročí časový limit. To isté platí pre aukcie v otvorenom stave. Vzhľadom na to, že aukcie majú automatickú obnovovaciu frekvenciu, každých pár sekúnd sa obrazovka prehliadača automaticky pripojí k serveru Ariba. Preto, ak ste na obrazovke prehliadača, ktorá zobrazuje otvorenú aukciu, upozornenie na neaktivitu sa neprejaví.

**Doplnkové informácie**

Po 30 minútach nečinnosti sa zobrazí kontextové okno, ktoré označuje, že relácia končí chybou prekročenia časového limitu, „Chystáte sa byť odhlásený z dôvodu nečinnosti. Ak chcete pokračovať v používaní aplikácie, stlačte **Zrušiť odhlásenie**." Vtedy sa používateľ môže rozhodnúť zrušiť túto odhlasovaciu akciu alebo nechať systém automaticky odhlásiť po jednej minúte, kedy sa zobrazí hlásenie „Vaše pripojenie vypršalo z dôvodu dlhého obdobia nečinnosti. Musíte sa znova prihlásiť“ zobrazí sa používateľovi.  
  
Toto nastavenie je nakonfigurované ako systémový parameter a nie je možné ho prispôsobiť na jednotlivých lokalitách zákazníka.
