---
article_id: KB0392471
article_type: FAQ
component_ids:
  - BNS-ARI-CM
  - BNS-ARI-INV
  - BNS-ARI-PUR
  - BNS-ARI-SC
  - BNS-ARI-SIPM
  - BNS-ARI-SS
  - BNS-ARI-SV
component_descriptions:
  - Behandling av leverandørinformasjon og -prestasjoner
  - Fakturering
  - Innkjøp
  - Katalogbehandling
  - Spend Visibility
  - Strategisk sourcing
  - Strategiske kontrakter
products:
  - SAP Ariba Procurement, cloud edition
  - SAP Ariba Sourcing, cloud edition
personas:
  - Supplier
language: no
created: 2008-12-30
updated: 2022-04-02
source: Knowledge Base
url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_no
connect_url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_no?min=1
sap_for_me_url: https://me.sap.com/notes/KB0392471/no
---

# Hvor lenge forblir økten min aktiv før den mislykkes med en tidsavbruddsfeil?

## Løsning

**Spørsmål**

Hvor lenge forblir økten min aktiv før den avsluttes med en tidsavbruddsfeil?

**Svar**

Ariba-løsningene er tidsavbrutt etter 30 minutter for å overholde bransjestandarder for tidsavbrudd i sesjonen og håndtere sikkerhetsproblemer.

Hvis du lukker nettleservinduet, blir økten på serveren tidsavbrutt etter 30 minutter. Hvis du lar nettleservinduet være åpent og inaktivt i 30 minutter, vises en melding som angir at det vil oppstå et tidsavbrudd for økten. Hvis det pågår operasjoner som kjører lenge, og du ser en fremdriftsindikator (inkludert datanedlastinger og -opplastinger), blir ikke økten tidsavbrutt. Det samme gjelder for auksjoner i åpen status. Gitt at auksjonene har en automatisk oppdateringsfrekvens, kobler nettleserskjermbildet seg automatisk til Ariba-serveren. Derfor, hvis du er på en nettleserskjerm som viser en åpen auksjon, vil du ikke oppleve inaktivitet advarsel.

**Tilleggsinformasjon**

Etter 30 minutter med inaktivitet vises et popupvindu som viser at økten slutter med tidsavbruddsfeilen "Du er i ferd med å bli logget av på grunn av inaktivitet. Trykk på **Avbryt avlogging** for å fortsette å bruke applikasjonen." På det tidspunktet kan en bruker velge å avbryte denne avloggingshandlingen eller la systemet logge dem av automatisk etter ett minutt, på hvilket tidspunkt meldingen "Forbindelsen din har utløpt på grunn av en lang periode med inaktivitet. Du må logge på igjen" vises for brukeren.  
  
Denne innstillingen er konfigurert som en parameter for hele systemet og kan ikke tilpasses på individuelle kundeområder.
