---
article_id: KB0392471
article_type: FAQ
component_ids:
  - BNS-ARI-CM
  - BNS-ARI-INV
  - BNS-ARI-PUR
  - BNS-ARI-SC
  - BNS-ARI-SIPM
  - BNS-ARI-SS
  - BNS-ARI-SV
component_descriptions:
  - Katalogien hallinta
  - Laskutus
  - Menojen näkyvyys
  - Osto
  - Strateginen kilpailutus
  - Strategiset sopimukset
  - Toimittajatietojen ja suorituksen hallinta
products:
  - SAP Ariba Procurement, cloud edition
  - SAP Ariba Sourcing, cloud edition
personas:
  - Supplier
language: fi
created: 2008-12-30
updated: 2022-04-02
source: Knowledge Base
url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_fi
connect_url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_fi?min=1
sap_for_me_url: https://me.sap.com/notes/KB0392471/fi
---

# Kuinka kauan istuntoni pysyy aktiivisena, ennen kuin se epäonnistuu aikakatkaisuvirheen kanssa?

## Ratkaisu

**Kysymys**

Kuinka kauan istuntoni pysyy aktiivisena, ennen kuin se päättyy aikakatkaisuvirheeseen?

**Vastaus**

Jotta istuntojen aikakatkaisuja koskevia teollisuusstandardeja voidaan noudattaa ja turvallisuusongelmiin voidaan puuttua, Ariba-ratkaisujen aikakatkaisu tapahtuu 30 minuutin kuluttua.

Jos suljet selainikkunan, palvelimen istunto aikakatkaistaan 30 minuutin kuluttua. Jos poistut selainikkunasta avoimena ja ei-aktiivisena 30 minuutin ajan, näyttöön tulee ilmoitus istunnon aikakatkaisusta. Jos käynnissä on pitkään käynnissä olevia toimintoja ja näet etenemispalkin (mukaan lukien tietojen lataukset ja lataukset), istunto ei aikakatkaise. Sama koskee avoimessa asemassa olevia huutokauppoja. Koska huutokaupoissa on automaattinen päivitysnopeus, selainnäyttö muodostaa automaattisesti yhteyden Ariba-palvelimeen muutaman sekunnin välein. Jos siis olet selaimessa tarkastelemassa avointa huutokauppaa, et saa varoitusta käyttämättömyydestä.

**Lisätiedot**

30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen näyttöön tulee ponnahdusikkuna, joka ilmaisee, että istunto päättyy aikakatkaisuvirheeseen: "Sinut kirjataan ulos ei-aktiivisuuden vuoksi. Voit jatkaa sovelluksen käyttöä painamalla **Peruuta uloskirjautuminen**." Tällöin käyttäjä voi peruuttaa tämän uloskirjautumistoimen tai antaa järjestelmän kirjata hänet ulos automaattisesti yhden minuutin kuluttua, jolloin sanoma "Yhteytesi on vanhentunut pitkän käyttämättömyyden vuoksi. Sinun täytyy kirjautua sisään uudelleen", näytetään käyttäjälle.  
  
Tämä asetus on konfiguroitu koko järjestelmää koskevaksi parametriksi, eikä sitä voi mukauttaa yksittäisillä asiakkaan sivustoilla.
