---
article_id: KB0392471
article_type: FAQ
component_ids:
  - BNS-ARI-CM
  - BNS-ARI-INV
  - BNS-ARI-PUR
  - BNS-ARI-SC
  - BNS-ARI-SIPM
  - BNS-ARI-SS
  - BNS-ARI-SV
component_descriptions:
  - Fakturering
  - Indkøb
  - Katalogstyring
  - Spend Visibility
  - Strategic Sourcing
  - Strategiske kontrakter
  - Supplier Information & Performance Management
products:
  - SAP Ariba Procurement, cloud edition
  - SAP Ariba Sourcing, cloud edition
personas:
  - Supplier
language: da
created: 2008-12-30
updated: 2022-04-02
source: Knowledge Base
url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_da
connect_url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_da?min=1
sap_for_me_url: https://me.sap.com/notes/KB0392471/da
---

# Hvor længe vil min session forblive aktiv, før den mislykkes med en timeout-fejl?

## Løsning

**Spørgsmål**

Hvor længe vil min session forblive aktiv, før den slutter med en timeout-fejl?

**Svar**

Ariba-løsningerne udløber efter 30 minutter for at overholde branchestandarderne for timeouts for sessioner og for at løse sikkerhedsproblemer.

Hvis du lukker browservinduet, udløber sessionen på serveren efter 30 minutter. Hvis du lader browservinduet være åbent og inaktivt i 30 minutter, vises der en meddelelse, der angiver, at sessionstimeout vil forekomme. Hvis der er langvarige operationer i gang, og du ser en statuslinje (herunder datadownloads og uploads), går sessionen ikke i timeout. Det samme gælder for auktioner med åben status. Da auktioner har en automatisk opdateringsrate, opretter browserskærmen automatisk forbindelse til Ariba-serveren med få sekunder. Hvis du er på en browserskærm, der viser en åben auktion, vil du derfor ikke opleve advarslen om inaktivitet.

**Yderligere informationer**

Efter 30 minutters inaktivitet vises et popup-vindue, der angiver, at sessionen slutter med timeoutfejlen "Du er ved at blive logget af pga. inaktivitet. Tryk på **Annuller logoff** for at fortsætte med at bruge applikationen." På det tidspunkt kan en bruger vælge at annullere denne logout-handling eller lade systemet logge dem af automatisk efter et minut, på hvilket tidspunkt, meddelelsen "Din forbindelse er udløbet på grund af en lang periode med inaktivitet. Du skal logge på igen" vises til brugeren.  
  
Denne indstilling konfigureres som en parameter for hele systemet og kan ikke tilpasses til individuelle kundewebsteder.
