---
article_id: KB0392471
article_type: FAQ
component_ids:
  - BNS-ARI-CM
  - BNS-ARI-INV
  - BNS-ARI-PUR
  - BNS-ARI-SC
  - BNS-ARI-SIPM
  - BNS-ARI-SS
  - BNS-ARI-SV
component_descriptions:
  - Fakturace
  - Informace o dodavateli a řízení výkonů
  - Nákup
  - Spend Visibility
  - Správa katalogů
  - Strategické smlouvy
  - Strategický nákup
products:
  - SAP Ariba Procurement, cloud edition
  - SAP Ariba Sourcing, cloud edition
personas:
  - Supplier
language: cs
created: 2008-12-30
updated: 2022-04-02
source: Knowledge Base
url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_cs
connect_url: https://support.ariba.com/item/view/KB0392471_cs?min=1
sap_for_me_url: https://me.sap.com/notes/KB0392471/cs
---

# Jak dlouho zůstane moje relace aktivní, než selže s chybou vypršení časového limitu?

## Vyřešení

**Otázka**

Jak dlouho zůstane moje relace aktivní, než skončí s chybou vypršení časového limitu?

**Odpověď**

V souladu s odvětvovými standardy pro vypršení relace a pro řešení bezpečnostních problémů vypršel časový limit řešení Ariba po 30 minutách.

Pokud zavřete okno prohlížeče, relace na serveru vyprší po 30 minutách. Pokud necháte okno prohlížeče otevřené a neaktivní po dobu 30 minut, zobrazí se zpráva, že dojde k vypršení časového limitu relace. Pokud probíhají nějaké dlouho probíhající operace a vidíte indikátor průběhu (včetně stahování a uploadů dat), relace nevyprší. Totéž platí pro aukce s otevřeným statusem. Vzhledem k tomu, že aukce mají automatickou obnovovací frekvenci, obrazovka prohlížeče se každých několik sekund automaticky připojuje k serveru Ariba. Pokud se tedy nacházíte na obrazovce prohlížeče zobrazující otevřenou aukci, upozornění na nečinnost se vám neobjeví.

**Doplňkové informace**

Po 30 minutách nečinnosti se zobrazí vyskakovací okno, které indikuje, že relace končí chybou vypršení časového limitu. „Chystáte se být odhlášeni z důvodu nečinnosti. Chcete-li pokračovat v používání aplikace, stiskněte **Zrušit odhlášení**." V té době se uživatel může rozhodnout tuto akci odhlášení zrušit nebo nechat systém, aby se po jedné minutě automaticky odhlásil, v tomto okamžiku zpráva "Vaše připojení vypršelo kvůli dlouhé době nečinnosti. Musíte se přihlásit znovu" se zobrazí uživateli.  
  
Toto nastavení je nakonfigurováno jako systémový parametr a nelze je přizpůsobit na stránkách jednotlivých zákazníků.
