Usein kysytyt kysymykset KB0392438
Sähköposti
Mistä löydän Ariba Network -tunnuksen (ANID) numeron?
Oire

Where do I find my ANID?


Ratkaisu
Kysymys

Mistä löydän Ariba Network -tunnuksen (ANID) numeron?

Vastaus

Kun olet kirjautunut sisään SAP Ariba -tilillesi, näet tilin ANID-numeron napsauttamalla nimikirjaimiasi ja valitsemalla Asetukset sovelluksen oikeassa yläkulmassa. ANID-numero näkyy myös jokaisen sivun alaosassa, yrityksesi nimen oikealla puolella.

Lisätiedot

Jos et pääse tilillesi (tuntematon käyttäjänimi ja/tai salasana)), mutta pääset rekisteröidylle sähköpostitilille, palauta salasana. Saat sähköpostin, jossa on käyttäjänimesi ja jonka avulla voit palauttaa salasanan.

Jos et pääse tilillesi (tuntematon käyttäjänimi ja/tai salasana), eikä rekisteröity sähköpostiosoite ole enää voimassa tai käytettävissä, ota yhteyttä asiakkaaseen. Heillä on ANID-numerosi tallennettuna ja he voivat toimittaa sen sinulle pyynnöstäsi.

ANID-numero on yrityksesi tilinumero Ariba-järjestelmässä. Sitä käytetään esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:


Aiheeseen liittyvää

Your ANID acts as your company's account number in the SAP Business Network. It is used for a variety of tasks, including:

If you are unable to access your account and the registered email address is no longer valid or accessible, please contact your customer. They have your ANID on record and can share it with you on request.Koskee seuraavia:

S2C-hallinta
SAP Business Network - Procurement & Supply Chain
Strateginen kilpailutus

Käyttöehdot  |  Copyright  |  Turvallisuusseloste  |  Tietosuoja